21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
А добро мене не ми е јасно, ако овие стварно веруваат дека светот ќе го снема на 21ви, што планираат да праат со намирнициве?? Ќе удри Нибиру, све ќе збрише, а овој конзерви грав ќе јаде? WTF!

А добро мене не ми е јасно, ако овие стварно веруваат дека светот ќе го снема на 21ви, што планираат да праат со намирнициве?? Ќе удри Нибиру, све ќе збрише, а овој конзерви грав ќе јаде? WTF!

Изградиле скривалишта и ги наполниле со храна, гориво и оружје.

Пензионираниот војник Мајкл Сандерсон со својата сопруга и ќерките живее во Хертфортшир во Велика Британија. Тој веќе подготвил приколка која ќе го одведе до скривалиштето во Велш за само 15 минути.

Помеѓу нив е и Пит Стенфорд од Хемпшир, кој за "судниот ден" се подготвува цели пет години. Тој планира со посебен чамец да отиде во скривалиште изградено на посебен остров за кој верува дека е сигурно место.
kraj-svet-dokumentarec-03.jpg

Ова е одговорот на тоа што те интересира :icon_lol:
Видиш, на се мислеле .:свиркам:

Во врска со знакот на National Geographic :icon_lol:
,,,

Ги гледам ретардираните амери на NatGeo , кај скоро сите подрумите или засолништата им пукаат со храна и оружје а вода имаат за само еден до два месеца. Јасно е дека човекот неможе да издржи без вода 2-3 дена ама битно говедско да пука.Fuck logic...

:facepalm:

Иначе.. скептици чувајте ми место на темава... има да рушам рекорди во тролање.

Ги гледам ретардираните амери на NatGeo , кај скоро сите подрумите или засолништата им пукаат со храна и оружје а вода имаат за само еден до два месеца. Јасно е дека човекот неможе да издржи без вода 2-3 дена ама битно говедско да пука.Fuck logic...

:facepalm:

Иначе.. скептици чувајте ми место на темава... има да рушам рекорди во тролање.

Епа од Америве се започна...ова не им е прв испад.Којзнае кој им ги пере мозоците...Толку се убедени во тоа чудо едно.Па дури и ги учаат своите деца како да се одбранат.За вода абе има време уште некој ден па ке набават :icon_lol:
Што ке праваат со оружјето?Ако пагаат метеори че ги пукаат?:pos:Или пак пусти страв да не им дојде некој и да им ја украде храната па да се бранат.
Ке дојде и тој ден,ке помине како и секој друг.

КРАЈОТ НА СВЕТОТ Е ОДЛОЖЕН ЗАРАДИ МАКЕДОНИЈА,ТАА Е ВЕЧНА! <3

Спред неофицијални извори Обама ќе излезе со говор пред целиот свет четвртокот навечер и ке соопшти важна вест за целиот свет, мислам и ќе ни даде одмор петокот да го дочекаме крајот дома со семејствата :pos:
Ти седи си дома ама јас одам на Ацо Лукас!

ЛОЛ ги читам коментарите и се газам од смеење, еве еден:

Gluposti.Posekako kaj 16.30 zaogja sonceto a nautro vo 06.30 izleguva.. LAZGI
Да не знае човек дали тролаат или стварно се волку глупи :pos::tapp:

и јас исто на твојот хахахах...не знам само зошто уште постои темата а ти ако толку знаш информации околу ова ајде да те видам кажи ни што ке се случи...инаку това линкот погоре шо е ставен е безвезе хаха и јас можам да измислам нешто во наредните два дена само знам оти нема ништо да се случи поззз

и јас исто на твојот хахахах...не знам само зошто уште постои темата а ти ако толку знаш информации околу ова ајде да те видам кажи ни што ке се случи...инаку това линкот погоре шо е ставен е безвезе хаха и јас можам да измислам нешто во наредните два дена само знам оти нема ништо да се случи поззз

DA FUQ!? :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom