21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nicky Santoro

Гостин
Баш ме интересира кога ќе помине тој ден т.е крајот на светот што ќе биде следно?? ќе кажат дека грешно датумов го предвиделе? :eek: Тешки глупости се ова и баш се чудам како може да постои толку проста раја да верува во ова . Се сеќавате на црната дупка од пред 4 години во швајцарија што ќе ја проголташе земјава?:pos:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Баш ме интересира кога ќе помине тој ден т.е крајот на светот што ќе биде следно?? ќе кажат дека грешно датумов го предвиделе? :eek: Тешки глупости се ова и баш се чудам како може да постои толку проста раја да верува во ова . Се сеќавате на црната дупка од пред 4 години во швајцарија што ќе ја проголташе земјава?:pos:
Изгледа....господ пак ќе мора да подработи шест дена.:D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Доста му било на моиве што преживеале досега 3-4 краја на светот, редно е и јас да можам да му се фалам здравје понатаму на помалите дека сум преживеал ,,крај" :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
А зашто сите чекаме и мислиме дека нешто ќе не удри од надвор,зар не може да се случи нешто поврзано со кората на земјата и тие работи??

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.361
Поени од реакции
4.171
Не придавам никакво значење и не верувам на ,,математики,, и гатања на народ кој пред да биде истребен и да го снема од лицето на светот бил на ниво секојдневно да вади срца од живи луѓе и да игра кошарка со човечки глави. Ако имале бар малку ум во главите кои ги користеле како баскет ке се одржеле на свет и тие и нивната ,,култура,,. Народ кој бил на тој степен на умствен а со тоа и на технолошки развиток никако не би можел да пресмета движење на планета која наводно минува низ сончевиот систем еднаш во 3600 години (сега со оваа технологија неможе а не пак тогаш...) па дури да го пресмета и денот 21! Ако нешто ме замислува и плаши тоа сме ние луѓето, на светов се развија толку опасни оружја и други срања што навистина може да си ставиме самите себе крај.....

Член од
8 февруари 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
НАСА се согласува со Маите – Крајот на светот доаѓа!

Значи толку ми е испомешано во главата незнам што е вистина а што лага, ваму викаат Наса го демантираше крајот на светот, а сега испаѓа дека се сосгласуваат со Маите, односно магнетните бури кои ќе се случуваат ќе бидат фатални за земјата.

Па неверојатно! Читајќи ги овиве конфузни вести мене торнада ми се случуваат у мозокот. :pos:

Мислеањата на огромен број луѓе кои не веруваат во крајот на светот и еден куп издражани теории дека тоа е нереално, ова сега ме замисли, бидејќи НАСА навистина потврди дека ќе има сончеви бури... Кој знае што не чека.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841

Значи толку ми е испомешано во главата незнам што е вистина а што лага, ваму викаат Наса го демантираше крајот на светот, а сега испаѓа дека се сосгласуваат со Маите, односно магнетните бури кои ќе се случуваат ќе бидат фатални за земјата.

Па неверојатно! Читајќи ги овиве конфузни вести мене торнада ми се случуваат у мозокот. :pos:

Мислеањата на огромен број луѓе кои не веруваат во крајот на светот и еден куп издражани теории дека тоа е нереално, ова сега ме замисли, бидејќи НАСА навистина потврди дека ќе има сончеви бури... Кој знае што не чека.
Сончеви бури не е = на крај на светот.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407

Како и да е, јас одвај чекам да дојде 21-ри, за да видиме што е работата. Јас мислам или ништо нема да се случи, или нешто големо ќе се случи. Сончевите бури спаѓаат во ништо.

Член од
8 февруари 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
Сончеви бури не е = на крај на светот.

Па така и јас знам но во текстот стои дека ќе се случеле низа магнетни бури колку е ова исто со сончеви незнам, но наводно една од нив ќе била најсилна и фатална што ќе предизвика огромна штета на земјата и нејзин пропаст. Така стои во текстот.

Оваа 2012 и памет да изгубам нема да ја заборавам, толку е развикана, толку научници се изродија тоа е вистински феномен, секој си дефинира крај на свет како му текне. :pos:

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Па така и јас знам но во текстот стои дека ќе се случеле низа магнетни бури колку е ова исто со сончеви незнам, но наводно една од нив ќе била најсилна и фатална што ќе предизвика огромна штета на земјата и нејзин пропаст. Така стои во текстот.

Оваа 2012 и памет да изгубам нема да ја заборавам, толку е развикана, толку научници се изродија тоа е вистински феномен, секој си дефинира крај на свет како му текне. :pos:
Пријателе само опуштено. А на следниот што ќе те убедува во крајот на светот помогни му и понуди му се да ти ја препише куќата, него нели и онака нема да му треба.:D

П.С. Од кај го ископа само линкот со портокалот? http://mojataubavagradina.mk/ :D Не ти беше малку чудно што другите „топ вести„ на порталот се „Посадете цвеќиња што не мрзнат„ и „Карфиол снежни гради„ а ударни реклами се за Stihl моторни пили и Vikinng култиватори? :D:pos:

Фала што ме неасмеа вака пред почеток на работна недела. А за 21.12. ич к.р да не ти чуе.Збирај пари за на одмор догодина и уживај.(y)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ако некој се реши да ја разлиста цела тема и види што се е поминато и за што се е пишано... ќе може и докторат да спреми, колку само сценарија поминаа за изглед на крајот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom