21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе шо се замарате со воа крај на светот, ако биде крај на светот нека биде...

Крај на светот ке го доживее секој од нас. Знам дека еден ден ќе биде крај на мојот свет. Е сега дали ке умрам од метеор, космичка прашина, болест, таксист и моја невнимателност, исто ми се фаќа, тоа ке биде крај на мојот свет, а со тоа и крајот на вашиот свет, зашто кога јас ке престанам да постојам во овој свет и вие нема да постоите.

мене ова ме буни.
крајот на светот ако иди веќе евентулано, ке настапи според која временска зона. мислам од кај ке почни прво од јапонија , по америчко источно или западно време , средно европско или кое.
не за друго туку баш ме интересира пошто бугарија и грција се еден сат пред нас дали кај нив прво ке настапи крајот на светот и ке имам еден сат да им се ситам и да уживам или нема врска.

so ova pusta nibiru noki nemam spieno pa i jas cepkav po internetov i pisit deka na toj datum ke prestane sekakva komunikacija nema da se struja telefoni nema da se raboti so pari i kako so ni se najavuva taa sonceva bura kako so kazaa vo poveketo mesta ke snema struja ke nema komunikacija i sega to mislam deka e povrzano nesto abe bog znajt so ne cekat

Еве нешто интересно. Обрнете внимание на календарот.

zlqjrm.jpg

2mmbvis.jpg

крајот на светот ако иди веќе евентулано, ке настапи според која временска зона. мислам од кај ке почни прво од јапонија , по америчко источно или западно време , средно европско или кое.
Крајот на светот ке почни од Балканот кога и да е не мора да е во 2012, Сите лоши работи прво тука се дешаваат после се проширува во африка, азија а последно во Америка иако американските филмови спротивно го прикажуваат ако сакаш и со факти ке ти докажам ;)

Значи тоа 2012 е произведено во Холивуд.
Грешно е заради тоа што секој календар има почеток и крај.

Календарот што се користи сега:
Јануари
Фебруари
Март
Април
....... итн.
Декември
НОВА ГОДИНА
Јануари
Фебруари
....итн.

Значи ќе си почне календарот од почеток и крај на приказната. Не им држи многу!
Иначе тие Маите не се ни знаеле со Европските, Азиските и Африканските цивилизации, а кај сите има разлчно толкување на почетокот и крајот. На кој да верувам?! :confused:

Добро, сакав да пишам доста го дрвите со Нибиру, али гледам темава не само што стагнирала некое време за тоа, туку уназадила на расправање за крајот на светот повторно.

Почнувам да мислам дека некои особи доаѓаат тука да напишат мислење од една реченица кое е 99% идентично со мислењето на 70% од останатите т.н. "дискутанти" на темава, чисто само за да набилдаат post count.

И компјутерите почнаа да предвидуваат? Најс. Какви све глупости не ќе се изначитам на интернет. А и овие од ,,Курир'' со цел памет ја објавиле веста.

Некое детенце ја напраело македонската репрезентација на НБА 2К 2011 и пишал Мацедониа Гилиптерс, и си снимил како игра меч и стаел на Јутуб!

Курир тоа го пренесе као ударна вест со наслов Македонија ќе биде во најновата НБА !!

Извините за оф топик :D

Некое детенце ја напраело македонската репрезентација на НБА 2К 2011 и пишал Мацедониа Гилиптерс, и си снимил како игра меч и стаел на Јутуб!

Курир тоа го пренесе као ударна вест со наслов Македонија ќе биде во најновата НБА !!

Извините за оф топик :D
http://daily.mk/cluster/eba36562f7dc13adf2b92eeb3d34514b/makedonskite-kosharkari-vo-nba-natprevar

се ближи 2012та. спремни сте сита нели? :)

П.С се прашувам што ли ке се пишува на темава кога ке помине 21 12 2012 односно на 22 12 2012..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom