21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Добро бе шо се замарате со воа крај на светот, ако биде крај на светот нека биде...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Крај на светот ке го доживее секој од нас. Знам дека еден ден ќе биде крај на мојот свет. Е сега дали ке умрам од метеор, космичка прашина, болест, таксист и моја невнимателност, исто ми се фаќа, тоа ке биде крај на мојот свет, а со тоа и крајот на вашиот свет, зашто кога јас ке престанам да постојам во овој свет и вие нема да постоите.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
пророциве ко печурки растат во последно

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.015
мене ова ме буни.
крајот на светот ако иди веќе евентулано, ке настапи според која временска зона. мислам од кај ке почни прво од јапонија , по америчко источно или западно време , средно европско или кое.
не за друго туку баш ме интересира пошто бугарија и грција се еден сат пред нас дали кај нив прво ке настапи крајот на светот и ке имам еден сат да им се ситам и да уживам или нема врска.

Член од
2 декември 2011
Мислења
8
Поени од реакции
3
so ova pusta nibiru noki nemam spieno pa i jas cepkav po internetov i pisit deka na toj datum ke prestane sekakva komunikacija nema da se struja telefoni nema da se raboti so pari i kako so ni se najavuva taa sonceva bura kako so kazaa vo poveketo mesta ke snema struja ke nema komunikacija i sega to mislam deka e povrzano nesto abe bog znajt so ne cekat

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Еве нешто интересно. Обрнете внимание на календарот.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
крајот на светот ако иди веќе евентулано, ке настапи според која временска зона. мислам од кај ке почни прво од јапонија , по америчко источно или западно време , средно европско или кое.
Крајот на светот ке почни од Балканот кога и да е не мора да е во 2012, Сите лоши работи прво тука се дешаваат после се проширува во африка, азија а последно во Америка иако американските филмови спротивно го прикажуваат ако сакаш и со факти ке ти докажам ;)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Значи тоа 2012 е произведено во Холивуд.
Грешно е заради тоа што секој календар има почеток и крај.

Календарот што се користи сега:
Јануари
Фебруари
Март
Април
....... итн.
Декември
НОВА ГОДИНА
Јануари
Фебруари
....итн.

Значи ќе си почне календарот од почеток и крај на приказната. Не им држи многу!
Иначе тие Маите не се ни знаеле со Европските, Азиските и Африканските цивилизации, а кај сите има разлчно толкување на почетокот и крајот. На кој да верувам?! :confused:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Добро, сакав да пишам доста го дрвите со Нибиру, али гледам темава не само што стагнирала некое време за тоа, туку уназадила на расправање за крајот на светот повторно.

Почнувам да мислам дека некои особи доаѓаат тука да напишат мислење од една реченица кое е 99% идентично со мислењето на 70% од останатите т.н. "дискутанти" на темава, чисто само за да набилдаат post count.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.935
Поени од реакции
23.399
И компјутерите почнаа да предвидуваат? Најс. Какви све глупости не ќе се изначитам на интернет. А и овие од ,,Курир'' со цел памет ја објавиле веста.

Некое детенце ја напраело македонската репрезентација на НБА 2К 2011 и пишал Мацедониа Гилиптерс, и си снимил како игра меч и стаел на Јутуб!

Курир тоа го пренесе као ударна вест со наслов Македонија ќе биде во најновата НБА !!

Извините за оф топик :D

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Некое детенце ја напраело македонската репрезентација на НБА 2К 2011 и пишал Мацедониа Гилиптерс, и си снимил како игра меч и стаел на Јутуб!

Курир тоа го пренесе као ударна вест со наслов Македонија ќе биде во најновата НБА !!

Извините за оф топик :D
http://daily.mk/cluster/eba36562f7dc13adf2b92eeb3d34514b/makedonskite-kosharkari-vo-nba-natprevar

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
се ближи 2012та. спремни сте сита нели? :)

П.С се прашувам што ли ке се пишува на темава кога ке помине 21 12 2012 односно на 22 12 2012..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom