Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Haha legendi se ovie grcistava nema so...kolku se opsednati so taa nivna istorija i mitologija veke mi se povraka...daj da izmislime vremenska masina i da gi vratime vo minatoto da ne ni dosagaat aman vise..ova nemase vrska so temata ama se nadevam prosteno mi eда да па дури и грчките граѓани или незнам кој тамо рекле (теорија) дека во 2012 ќе се врателе античките богови
Види во (религија) - Античките Богови
Што ќе се случи на 21 дек 2012 год многу ќе зависи од тоа како ќе поминат наредните години до тој ден, односно се чини дека пред да дојде овој ден ќе има многу трагични случувања на планетата.
И она што е загрижувачки е тоа некои луѓе кои се на повисоко ниво на свест познати како парапсихолози, телепати и сл, веќе можат да почуствуваат одредено чуство од вселената кое највероватно укажува не некое небесно тело кое се приближува кон сончевиот систем, и кое можеби ќе има влијание на нашата планетата.
Потоа за 21 дек 12 доколку на тој ден нашата планета зрачи со премногу духовна и емоцијална негативна енергија тогаш ефектот на фотонската емисија од центарот на млечниот пат ќе биде незначаен.
И нема да се постигне да нашата свест почне да функционира од едно повисоко ниво на свест.
Како и да е ова што го напишав најверојатно ќе биде сфатено како ирационално, затоа што ова погледнато низ наметнатите верувањата и филтри на повеќето луѓе ова едноставно се коси со она нивна претстава за реалноста која за жал нема никаква допирна точка со реалноста.
Постои вистина,кој го разбира ке те вразбира а за оној кој не те разбира за овој текст тоа да не те секира битно е дека ке започне просветлувањето на лугето или на просто ке почниме да излаваме од темнината и животот во пештерите со лилјаците,браво.
На секои 5 години доаѓа "крај на светот", ако слушаме и му ја мислиме... туку многу добро се продаваат овие цд-иња и романчиња за крај на светот, апокалипси... шо убава пара се прави. И со она за 2000-та со компјутерите, добри пари се направија.
На секои 5 години доаѓа "крај на светот", ако слушаме и му ја мислиме... туку многу добро се продаваат овие цд-иња и романчиња за крај на светот, апокалипси... шо убава пара се прави. И со она за 2000-та со компјутерите, добри пари се направија.
Гледајќи ги апокалипсите на јутуб ми текна за американците во 50-тите и 60-тите како се спремале за атомска војна. Граделе подземни бункери, намирници, вода, ќебиња... која паника имало тогаш. А сето тоа, сета таа успаниченост и тензија оделе на ист начин, преку медиумите. Ваљда народот мора да се држи во страв и под контрола, што со вакви третмани, што со кризи одвреме-навреме.da navistina 2000 godina so se slucuvase...site se opustijase istrosija kupuvaa toa sto im treba i netreba najmnogu tie sto STVARNO si rekoa gotovi sme...a od druga strana pak toa vlijae i na ostanatiot del od populacijata i taka nekoi si profitiraa.
alal da im e de.....toa pravi mass media-za zal denes gi uci lugeto sto da nosat navecer sto sabajle,na koja strana da spijat,sto da jadat.........
Гледајќи ги апокалипсите на јутуб ми текна за американците во 50-тите и 60-тите како се спремале за атомска војна. Граделе подземни бункери, намирници, вода, ќебиња... која паника имало тогаш. А сето тоа, сета таа успаниченост и тензија оделе на ист начин, преку медиумите. Ваљда народот мора да се држи во страв и под контрола, што со вакви третмани, што со кризи одвреме-навреме.