Сандар
Heartagram's child
- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 168
- Поени од реакции
- 2
Ете баш поради тоа се зголеми растот на педерите!!Туку заборавив, сега се рамноправни сите.
Ете баш поради тоа се зголеми растот на педерите!!Туку заборавив, сега се рамноправни сите.
А, ќе даваше ли во г‘з? Мислам, да беше жена?Јас да бев жена ќе отидев во Будимпешта или во Загреб, барем да видам Австроунгарска култура ако ништо друго.
Не, патриоти сме заради тоа. :icon_rollне разбирам што лошо и праиме на македонија, со редовни посети на нашите окупирани територии?
парите демек ги трошиме наши, во туѓа држава?! и затоа сме национални предавници.
поголемо срање немам слушнато
Која жена бе...Не си го уништувам животот од сега..Да имав нема шанси да ја пуштев во Гејлада..:pos2::pos2:Треба повеќе да ја тресеш жена ти :sekss: и пајажината сама ќе падне
Друже и јас сум женско и јас одам во Гејлада. Ама одам за ова да го направам. Сликано на стадионот во Солун, Игри на Југоисточна Европа 2006.А кој е крив, жените што отишле или мажите што ги пуштиле.
Туку заборавив, сега се рамноправни сите.
Јас да бев жена ќе отидев во Будимпешта или во Загреб, барем да видам Австроунгарска култура ако ништо друго.
Да бев жена, ќе имав вагина, шо ќе ти е г‘з.А, ќе даваше ли во г‘з? Мислам, да беше жена?
Не, патриоти сме заради тоа. :icon_roll
Znam zoshto idesh ti vo GAYlada:pusk:, vo nezgodna situacija si..em izrod em peder no da ne begame mnogu off-topik.[/quot
Благодарност за квалификациите тоа ти е одраз на културата што ја имаш. без лични навреди можеби ќе те носат на белото море кога ќе пораснеш , и ако пораснеш никогаш не се знае.
Наезда на лубоморни педерчиња на форумов чудо не видено, парите се мои слободата на движење е лично моја каде сакам и кога сакам ќе одам сигурно вас нема да ве прашам за дозвола. а дали ке одам на белото или црното море тоа е мое право. ситуацијата со гејлада сигурно ти мали нема даја решиш со таков однос, а плувачката чувај ја за себе застани пред огледало и видисе каков изрод си па плукнисе да се освестиш бар малку. погрдни зборови на форумов несе пожелниЦ Ц Ц што се нема да се изначиташ овде. Како не им е срам на тие педерчињата да зборат дека секој имал право да ги троши парите кај сака мочковци едни. Нормално дека имаш право ама иди си таму и троши си ги ич не се вракај овде предавник еден.
И тој што пиша дека не ги носеле другите на бело море, да даде господ еден ден да си идеш така лагано на моренцето твое и да ти го начука некој грк.
Се извинувам за неколкуте погрдни зборови, но кога станува збор за предавници кои се сметаат за лагани луѓе кои не се замараат со политика и као сеедно им е за цела ситуација со Гејлада, ми доага да ги најдам и да им плукнам у фаца.