20 автобуси кон Грција за 8-ми март

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Од СДСМ добиле гратис патување за 8-ми март, честитка од Бакојани за успешна соработка.

Кој ти е крив кога не си нивен член па да добиеше и ти грстис патување:tapp::tapp:

Tie ne se luge!!!! tie se orospii komunjarski bez kocma i dostoinstvo.

Национале да не случајно ти им ги делеше партиските книшки. :bravo:

Ne samo sto im gi krsat avtomobilite i ne samo sto metat po granicnite premini, sega treba da gi EBAT, i da vidime dali pak ke odat vo PORANESNATA TURSKA REPUBLIKA GRCIJA.

Внимавај на речникот можеби сестрати или некој твој има отидено во шопинг.:dudlac:

Метли сами си носат...
Им ги продават во Амбасада заедно со визата, за да нема застој на границата...

И после се навистина треба да имаш „МУДА„ и „ДОСТОИНСТВО„ да им одиш на Гејците на гости , БРАВО за нашите Жени...

Такае треба само жени да внесеме во парламентот со случајов ОХРИД и свтската криза испаднаа нај храбри не се покажаа како П...И ИМААТ МУДА и заминаа ви ГЕЈЛАДА во шопинг.:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Od koga velam deka Makedonija ne strada od nashite sosedi..problemot e vnatreshen.

Za vas neznam no jas otvoreno im kazhuvam koj se i shto se ako doznam deka nekoj od moja familija ili prijatel patuval vo grcija na odmor..barem neka znaat deka se djubre izrodsko i takvi ne mi trebaat vo mojot krug.

Покажи колкав етвојот круг?????
Кутриот ти тато не те однел на одмор на белото море???:vozbud::vozbud:

Mamicu im jebem izdajnicku, da im jebem. :tv::tv::tv:

Едно чудо грци видов в чаршија пред 10 минути

Размена на народи што ве чуди.
луѓево си имаат слободно време па си го користат рационално, не се замарат со политика и дневни глупости, браво за слободоумните луге .........

Покажи колкав етвојот круг?????
Кутриот ти тато не те однел на одмор на белото море???:vozbud::vozbud:

Znam zoshto idesh ti vo GAYlada:pusk:, vo nezgodna situacija si..em izrod em peder no da ne begame mnogu off-topik.

Тие се државни предавници,а сите грци што ќе дојдат тука треба да им се врати малце паметот со малце ќотек и скршен автомобил(да се знае дека е тука Македонија и живеат Македонци а не предавници).
Да ме молат не одам во Гејлада.:nenene:

Едно чудо грци видов в чаршија пред 10 минути
Да им ебем матер,да се погодит некој да ги изначукат...

сепер

баш ми се допаѓа што нашите си одат во нашиот крај

не 20, него 200 автобуси. сакам на улица во солун македонски да се збори. не само во солун

толку не можете да сватите дека неодење во егејска македонија е токму она што грците го сакаат од нас?

како македонец имам право да стапнам каде јас ќе одберам, на било кој дел македонска земја. никој нема право да ми суди поради некоја си административна замислена граница.

не разбирам што лошо и праиме на македонија, со редовни посети на нашите окупирани територии?
парите демек ги трошиме наши, во туѓа држава?! и затоа сме национални предавници.
поголемо срање немам слушнато

Абе нели Македонците немаат пари, нели сме на работ на егзистенција ...

Како Македонциве со 250 еу просек плата одат во гејланд кај што има околу 1000 еу просек плата... значи има и многу повисоки цени....

Нелогично е ова...

сепер

баш ми се допаѓа што нашите си одат во нашиот крај

не 20, него 200 автобуси. сакам на улица во солун македонски да се збори. не само во солун

толку не можете да сватите дека неодење во егејска македонија е токму она што грците го сакаат од нас?

како македонец имам право да стапнам каде јас ќе одберам, на било кој дел македонска земја. никој нема право да ми суди поради некоја си административна замислена граница.

не разбирам што лошо и праиме на македонија, со редовни посети на нашите окупирани територии?
парите демек ги трошиме наши, во туѓа држава?! и затоа сме национални предавници.
поголемо срање немам слушнато

Место парите да им го даваме нив ќе одиме во Охрид и ќе си ја спасиме државата од криза,и заборавете тоа со егејска Македонија...тоа е веќе завршена работа...

Одам во Егејска Македонија е совршен изгорвор за разладување на газето во море....

ДА за тие што имаат фамилии таму

За другиве што? јас немам никој во Крива Паланка па никогаш не сум бил таму иако е во Македонија а не пак во Егејска да одам... која впрочем денеска е во гејланд....

Место парите да им го даваме нив ќе одиме во Охрид и ќе си ја спасиме државата од криза,и заборавете тоа со егејска Македонија...тоа е веќе завршена работа...
А нееееее...на Охриѓани пари не им давам зш се педери:pos2::pos2:
....Во Дојран или Преспа ќе одам!:vozbud:

ок, ти можеш слободно да заборавиш.
само не знам во кој смисол завршена работа, демек јас ќе земам пушка и ќе ја ослободувам?

ќе сме ја спаселе државата од криза.
јас многу почитувам туѓ став, посебно ако забележам дека некој верува во она што го пишува и мисли... ама можеш ли барем малку да бидеш поиздржан во она што го пишуваш? спас на државата од криза?!

солун е културен центар, би рекол балкански, солун не е крива паланка.

А нееееее...на Охриѓани пари не им давам зш се педери:pos2::pos2:
....Во Дојран или Преспа ќе одам!:vozbud:

Абе кај сакаш оди само да биде во границите на сегашна Македонија а не на некоја античка држава која денес не постои.Може и секаде да одиш и да шеташ само во Гејлада:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom