20 автобуси кон Грција за 8-ми март

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
ок, ти можеш слободно да заборавиш.
само не знам во кој смисол завршена работа, демек јас ќе земам пушка и ќе ја ослободувам?

ќе сме ја спаселе државата од криза.
јас многу почитувам туѓ став, посебно ако забележам дека некој верува во она што го пишува и мисли... ама можеш ли барем малку да бидеш поиздржан во она што го пишуваш? спас на државата од криза?!

солун е културен центар, би рекол балкански, солун не е крива паланка.

Факт е дека ние сами си ја уништуваме државата,тие од нас живеат...Ние ги направивме толку силни економски да сега си играат со нас во секоја сфера...

Тие се државни предавници,а сите грци што ќе дојдат тука треба да им се врати малце паметот со малце ќотек и скршен автомобил(да се знае дека е тука Македонија и живеат Македонци а не предавници).
Да ме молат не одам во Гејлада.:nenene:

Да им ебем матер,да се погодит некој да ги изначукат...

Koj ti bese brojot na Cosmofon i sto kupi vcera vo vero :vozbud::vozbud::vozbud:

Одам во Егејска Македонија е совршен изгорвор за разладување на газето во море....

ДА за тие што имаат фамилии таму

За другиве што? јас немам никој во Крива Паланка па никогаш не сум бил таму иако е во Македонија а не пак во Егејска да одам... која впрочем денеска е во гејланд....

Што ќе бараш во Крива Паланка. Па таму нема ни што да видиш ни што да шопингуваш. Една крива река и тоа е се. И мажи невработени што седат пред дуќанчиња.

More, a ovie avtobusi da ne se slucajno na vmro, pa po greska namesto na miting gi odnele preku granica, sve je moguce.:pos2:

Жени мажи сите одат во Гејлада...
Немам космофон и не купувам во веро...да не одиме офтопик...
Сум на космофон и неам пари за да купувам во веро....шо беше ова??? исповед???...

кон темата...

Po navika palam cigara nova
po navika se lazam od utre ne pusam
po navika izleguvam so mokra kosa
po navika zaboravam da ja isusam.

Po navika trgnuvam so vtora
vozam po navika ne deka taka moram
niz ulica kade nemam sto jas da baram
na koja zivees ti po navika.

Ponekogas sum bil i grub
eve ne vikam ne
nikoj ne e svetec celo vreme
Ponekogas ko nekoj drug
da zbori od mene
kogo jas a nitu ti ne go znaeme

грција е наша...барем поголем дел...може некој накај дома си идат...е сеа тоа пари шо трошат, е друга тема...и ти пари трошиш за цигари, се труеш, го загадуваш воздухот, и тие околу тебе, па секој ден го праиш, а се замараме за македонските-егејци шо отишле у Гејлада на Осми март...

Срамота за тие што отидоа кај соседиве јижни не сакам дури и името да им го спомнам најубаво е тие што отидоа таму да си останат.Кога ќе се враќаат ќе слушаме како ги малтретирале на граница и со мерак ќе им го фаќам сеирот дека боле малтретирани.

Досега се евидентирани над 5000 патници, значи околу 100 автобуси, ако во просек секој потроши по 1000 евра а ќе трошат, за тоа се отидени, значи за само еден ден на солунчани им ги нарасивме очите со 5 000 000 евра!
Наздравје!

И после Македонија не ја бивали, политичариве криви епа.....
И не само тоа гледам никој не купува Македонски производи - нашите не ги бивало.:tapp:

А кој е крив, жените што отишле или мажите што ги пуштиле.
Туку заборавив, сега се рамноправни сите.

Јас да бев жена ќе отидев во Будимпешта или во Загреб, барем да видам Австроунгарска култура ако ништо друго.

А кој е крив, жените што отишле или мажите што ги пуштиле.
Туку заборавив, сега се рамноправни сите.
Не ги окривувај мажите......знајш кој кеф е кога дома два дена не ти се мота жената пред очи:vozbud:

Почит малку кон татковината женски глави!!:zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom