2.000 Македонци дневно заминуваат на одмор во Гејлада

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Немам коментар.Сликата е доволна.
Велат дека сликата вреди илјада зборови. А богами и сликава погоре вреди :) Ако одам на одмор ќе одам за да се одмарам, а не да чистам. Имаш златен Охрид :)

f91

Член од
12 мај 2008
Мислења
338
Поени од реакции
27
Што трескате бреее.Тие не одат Грција туку Егејска Македонија-Солун да го ослободат...Тоа е нашата нова фаланга-КИТОВИТЕ НА ТРАНЗИЦИЈАТА!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Мазохистичка нација сме бе. Кога не мачат и тепат, поарно ни е.:toe:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Не можат да одолеат за 130 евра да го видат Родос и Закинтос.:tapp:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
И педерите мораат да одат на одмор некаде....:tapp:

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Добро бе, овој народ има сливи у главата наместо мозок. Ама ако, ќе им се посреќи у Гејлада.
Само ова за 2.000 дневно некако ми стои како напумпана бројка со оглед на тоа што пишуваше низ весници дека во агенциите се откажани повеќето резервации за грција и дека интересот е намален за 70%.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Јас планирам на одмор да заминам на преминот Богородица и малку да фотографирам возила со Македонски регистрации упатени кон Егејска Македонија ќе изработам нешто како алманах на Македонската доследност.:toe:

Член од
6 април 2008
Мислења
71
Поени од реакции
0
AAA нека само се изгласа промена на име ке видиш каков хаос ке настане во Македонија.Јас знам луѓе што кур не ги боли за Македонија,но знам и фанатици за Македонија каде што многупати се докажаа,а бројот на фанатиците рапидно се зголемува како што гледам,бар во мојот град
POVIK DO FANATICITE

1.OD 1.07.2008 DO 2.08.2008 OTVORETE TEMA
(OVA SE LUGETO KOI GO GAZAT MAKEDONSKOTO DOSTOINSTVO I SO SLIKI OD REGISTARSKITE TABLICKI NA KOLITE NA OVAA TEMA DA SE OBJAVAT... za sekoj slucaj da gi znaeme)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Z

ZeroStyle

Гостин
Eден другар го прашувам кај на одмор. Вика гејлада(он си ја вика право име :S) и радосен што татко му украл австриски таблички па коа ќе ја паркирал немало да му ја кршат. :uvo:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
И после кога кажувам не звучи на добро референдум Братот ме убедува дека македонците биле доволно свесни. Топки варени биле свесни, ова покажува дека доста од „македонците“ се бескичмењаци кои за пари (ЕУ и НАТО) и децата би си ги продале а не па името. И што е најтрагично е тоа што ќе мислат деика ќе добијат пари ама ништо нема да добијат само заблуда во која се наоѓаат.

Братот те убедувал, добро ајде стави прст на глава.

Па што ќе ние земјава доколку нема Македонци?
Од што се плашите толку, дека вашиот сопствен народ ќе се самопредаде?

Трагично.

А во врска со овие “информации“ на А1, треба ли коментар воопшто, се знае во која насока се делува на психата на луѓето, се промовираат пропратно евтините аранжмани за Грција за да се залажат луѓето и да се охрабрат со тоа дека веќе “многу“ народ отишло во Грција.

Ова е пред се поддржано од туристичките агенции, и мислам дека тие треба да бидат на удар најмногу затоа што НУДАТ воопшто одмори во Грција.

А за оние кои сепак одат да трошат пари по Грчките плажи нека им служи на чест.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Братот те убедувал, добро ајде стави прст на глава.

Па што ќе ние земјава доколку нема Македонци?
Од што се плашите толку, дека вашиот сопствен народ ќе се самопредаде?.
Да,барем јас лично,од тоа највеќе се плашам.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.351
Поени од реакции
6.040
Јас планирам на одмор да заминам на преминот Богородица и малку да фотографирам возила со Македонски регистрации упатени кон Егејска Македонија ќе изработам нешто како алманах на Македонската доследност.:toe:
Еве за ова рака ти пуштам...Па можеме да ги објавиме во медиумите..

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Од што се плашите толку, дека вашиот сопствен народ ќе се самопредаде?
Не братот не се плашам дека сопствениот народ ќе се самопредаде, туку се плашам од до сега веќе повеќепати способноста да некој преку медиумите ширејќи дезинформации за пропаст на државава ќе успее да им ги стресе панталоните на народот и од вметнатиот страв народот наместо да си ги брани човековите права да гласа за ЕУ и НАТО по друго име, потполно дезинформиран за пропаст на државава и енјзина целосна изолација.
И не ми кажувај дека не се во мал број таквите, кога на мајка ми успеаа да и го исперат мозокот што останува за другите.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Искрено ова не ме изненадува со оглед на тоа што некои од клас само месец по ветото отидоа да си купуваат фустани од таму за матура (како да не можеа да најдат на друго место). Кога тогаш отидоа, што останува за сега :pov:. За жал, кај нас има премногу продадени души!

Арам да им е на тие што и покрај се им оставаат пари на педерине. Им посакувам да ги малтретираат што повеќе, да им ја скршат колата и да имаат најлош можен одмор (за предавството што го прават и тоа им е малку). Можеби тогаш ќе им текне да не стапнат веќе во Гејлада.

Kajgana Shop

На врв Bottom