2.000 Македонци дневно заминуваат на одмор во Гејлада

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Не бе сега читав само 10% аранжмани се реализирани за Грција а хит била Сицилија.
Инаку над 2000 Грци влегуваат во Македонија секој ден.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Слично некако ќе биде и со најавуваниот референдум за името,кога е малку поголемата слобода од оваа досегашнава во прашање.:toe:

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Браво патриоти! Свака част.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Срам да им е!
Копуци кои и газот би го дале за задоволство а без ронка почит на корените и достоинството!

F

FilipMacedon

Гостин
Слично некако ќе биде и со најавуваниот референдум за името,кога е малку поголемата слобода од оваа досегашнава во прашање.:toe:
AAA нека само се изгласа промена на име ке видиш каков хаос ке настане во Македонија.Јас знам луѓе што кур не ги боли за Македонија,но знам и фанатици за Македонија каде што многупати се докажаа,а бројот на фанатиците рапидно се зголемува како што гледам,бар во мојот град

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
AAA нека само се изгласа промена на име ке видиш каков хаос ке настане во Македонија.Јас знам луѓе што кур не ги боли за Македонија,но знам и фанатици за Македонија каде што многупати се докажаа,а бројот на фанатиците рапидно се зголемува како што гледам,бар во мојот град
Твоја уста божји уши,тешки така да биде.:toe:

Z

ZeroStyle

Гостин
Сакаше да каже кешки така да биде мислам :smir:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
И после кога кажувам не звучи на добро референдум Братот ме убедува дека македонците биле доволно свесни. Топки варени биле свесни, ова покажува дека доста од „македонците“ се бескичмењаци кои за пари (ЕУ и НАТО) и децата би си ги продале а не па името. И што е најтрагично е тоа што ќе мислат деика ќе добијат пари ама ништо нема да добијат само заблуда во која се наоѓаат.

F

FilipMacedon

Гостин
Гледам пак почнавте препукувања од партиска линија:coffee:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Гледам пак почнавте препукувања од партиска линија:coffee:
Мораме тоа е дел од реалноста,која секојдневно не опкружува,а песимизмот е само реален оптимизам барем за мене.:toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Немам коментар.Сликата е доволна.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
:(
би го пуштил само овој наташениот но ми вика дека пораката била прекратка.

Kajgana Shop

На врв Bottom