Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А студент (и тоа апсолвент) на ПОЛИТИЧКИ студии да не знае кога Македонија е примена во ООН. Срамота!

:pos2: Лудница....како одеше онаа рекламата што сто пати ја гледаме дневно....кај нас се најдобрите... јас така избрав...и дрн дрн дрн:vozbud::pos2:

А студент (и тоа апсолвент) на ПОЛИТИЧКИ студии да не знае кога Македонија е примена во ООН. Срамота!

И мене тоа ме чудеше.

Фон - и се е јасно. :nesum:

Инаку новинарот ми се чини имаше знаење и потенцијал да отиде на погорните прашања, лошо се избрза со прашањето за Демир Хисар.

Инаку новинарот ми се чини имаше знаење и потенцијал да отиде на погорните прашања, лошо се избрза со прашањето за Демир Хисар.

Да, и мене ми е криво зашто така избрза на тоа прашање.:nesum:

Не знам за тебе, ама јас добивам суицидни нагони кога му го гледам суратот на (Т)ренде.:nesum:

Ништо подобра не е ни рајата кога се срами на телевизија за 5 иљадарчиња за сметки/џепарац/whatever.

Колку и да се пријавиле од ФОН, дечињата се губеа. Срам е за студентката, иден политиколог, која во брзо време новинарите ке ја прашаат за мислење во врска со нашата политика(не знам зошто, ама полотиколозите од правен-политички студии, на Јустинијан Први не биле никогаш прашани за мислење) и таа ке биде меродавна по поставеното прашање.Чувај боже да прашаа некое затуцано прашање од политика, посебно наша....

Треба да стаат и на Милионер пријавите САМО НЕ ОД ФОН ко во огласине.

ахахахаха !! Ова прашање треба да се стави у хумор ... срамота да излезеш на телевизија... Да незнаеш прашање од општа култура !!!:vozbud:

Климент Охридски е творец на граматиката :uvo:

Леле... а бе немојте сега вакви теми...таман сакав да се пријавам на МИЛИОНЕР ме обесхрабривте.:)

И јас сакам да се пријавам ама срам ми е пред ТВ, знаеш како е срамежлив тип.
До 125 000 би отишол, барем од дома ко гледам ги знам прашањава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom