Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно не спомнувајте вакви титули како Конференциска лига, сепак тоа е навреда за титанот во освојување на најважните титули, АС Рома од Рим со сите свои 2 ипол титули.

Изгледа ќе се откачиме и сезонава од платата на Лукаку, грацие Рома.
Секоја сезона е поголем срам за Челзи трансферов, мизерија.

Kolku e jak bratov sto komentira Juve,steta kom samo rakomet i mu davaat slabo fudbal.

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Копа Либертадорес и слично коментира повеќе, кога се работи за фудбал.

Чист пенал и црвен е ова. Без поента е изглеа измислен варот, многу ме интересира објаснувањето зашто ова помина ко што помина. Земале у второ коло ги крадат .... Болоња, дома, ти се насерам у лигата кога се прават слепи на вакви очигледни работи, и главниот што можеше комотно одма да свири а се напраи наудрен, а потоа и од ебаната ВАР соба. :sramezliv:

Таман работа да им помогнале судиите кога општо познат факт е дека Јувентус е на тапет од италијанските власти и фудбалската федерација поради инволвираноста во Супер лигата.
Башка, ништо не мења недосудениов пенал за Болоња со оглед на тоа што Јувентус ја освои лигата минатиот викенд, во првото коло, после победата над Удинезе од 3-0.

Ова беше во прво, ми се чини компензираше за оваа ситуација. Иначе да чист пенач и црвен беше тоа погоре.
Нема потреба за никаква компензација, не е ова пенал според новите правила веќе 2-3 години, на клизач тоа е природна положба на рака и истото не го судат, треба да го знаете тоа, додека играше Де Лихт за Јуве 120 пати ова го имаше направено.

Ова беше во прво, ми се чини компензираше за оваа ситуација. Иначе да чист пенач и црвен беше тоа погоре.
Иста ваква рака имаше на Милан-Торино вчера. Првото коло, Милан-Болоња, играч на Болоња склиза и ја фати со рака топката истовремено. Ни секунда не се помислија судиите во двете ситуации.

Класичен грабеж е ова што ѝ се случи на Болоња вечерва.

Да, да,добри сте, игра со рака каде менува правец на топка и наместо кај играч на Јуве топката завршува во рацете на голманот е никому ништо ама битно Болоња е покрадена. Овој со рака спасува 90 % гол ама тоа не се суди. А и Рабио многу му засмета на голманот иначе овој ќе ја фатеше.
Автоматски споено мислење:

@Syn Само смеј се ти ама факт е дека играчот на Болоња и смени правец на топката и ги оневозможи Јуве да влезат во 100% шанса. Да беше обратно судијата ќе свирнеше пенал. Само лани против Јуве беа свирнати неколку такви пенали за несакајќи играње со рака.

Последно уредено:
Да, да,добри сте, игра со рака каде менува правец на топка и наместо кај играч на Јуве топката завршува во рацете на голманот е никому ништо ама битно Болоња е покрадена. Овој со рака спасува 90 % гол ама тоа не се суди. А и Рабио многу му засмета на голманот иначе овој ќе ја фатеше.
Автоматски споено мислење:

@Syn Само смеј се ти ама факт е дека играчот на Болоња и смени правец на топката и ги оневозможи Јуве да влезат во 100% шанса. Да беше обратно судијата ќе свирнеше пенал. Само лани против Јуве беа свирнати неколку такви пенали за несакајќи играње со рака.
Убаво ти вика дека според новите правила не е пенал и не го судат. Завчера имаше на Брајтон мислам таква ситуација, не го судат јебига, рачунаат дека тоа е природна положба на раката при клизач. Јас би ги судел али кој сум јас нели... :D

Исто и на Милан срамен пенал им досудија против Торино (првиот), и од коло во коло судииве докажуваат дека ќе бидат се полоши и полоши во иднина.

Патем, да му честитаме на Хм Хм погодена прогноза за тоа како се подобриле Јувентус, поофанзивно и поагресивно играле и дека ќе освоеле титула... со Илинг Џуниор и Леонче Мамичка у тим.

Второ коло и почнаа со плачење за натпревар кој нема врска со нив, срамен пенал досудиле, преку куро мој

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom