Да, баш, сакав и јас истото да го предложам. Можеме и тоа како side-quest да ни биде, ако не му е некому премногу.Според мене ова е појако. Сите да имаме исти албум и да дискутираме за него.
Прегледај го приврзокот 443984
Може да се направи join?Според мене ова е појако. Сите да имаме исти албум и да дискутираме за него.
Прегледај го приврзокот 443984
Еве линк, само треба амин од гореМоже да се направи join?
Ова може. На @џимеј не му реплицирав и дека не ми игра ова затоа што и немам желба да инсталирам апликации на телефонот затоа што го користам само за јавување и за чат во хитни ситуации.И така ќе ги ислушаме 1000те албума, ама сите ќе бидеме заедно. Појако ќе биде, нешто како филм клуб.
@Грут @Ska Maniac @Patience. @Vivienn @JBTgirl @Хоуп @Niccolo @Imperatorot @парва @Луси @Partizanen banditen @бристол @AceCaleb @Ingvar @madrock @Беркут @бристол @JagodicaBobica @zspirit2 @Word$haker @SK-92 @мкд владе @Tyler Durden @SilvijanL @ManUtdChampions @Near @Mojso @DonRistovski @Down
Ајде да се активираме, да го живнеме подфорумов. Секако немаме веќе толку идеи за музичкиот натпревар.
@џимеј извини што ти се мешам во првобитната идеа, само според мене на 100тиот ден ќе се деси хаос на темава, пример. Вака ако сите слушаме исти, ќе си читаме мислења во реално време и ќе коментираме на иста тема.
Воопшто не ми текна на ова, искрено ова е подобра идеја него првичната што ја предложив, иако останува кој сака да започне индивидуално патешествие па да тераме и групно истовремено.@џимеј извини што ти се мешам во првобитната идеа, само според мене на 100тиот ден ќе се деси хаос на темава, пример. Вака ако сите слушаме исти, ќе си читаме мислења во реално време и ќе коментираме на иста тема.
Ова може. На @џимеј не му реплицирав и дека не ми игра ова затоа што и немам желба да инсталирам апликации на телефонот затоа што го користам само за јавување и за чат во хитни ситуации.
Во реално време сите паралелно да преслушаме и оцениме албум е многу подобро и како што кажа додека е актуелен да го издебатираме со "за" и "против".
Вакво слично нешто почнавме со оваа тема :
Се приклучив на групата од @McLovin ама засега само јас и тој сме како што гледам. И најверојатно може да се приклучите во било кое време, па од History табот да надокнадите во случај да пропуштите нешто. Веќе е генериран првиот албум.Што направивме сега, да се приклучам во групата, од утре ќе слушаме исто, или?
Да, мислам и јас дека така е најдобро, иако има опција со стариот профил да се вклучиш и албумите кои веќе си ги поминал да одат во History, да не се повторуваат во групата и останатите членови кој сака да надомести и да ги оцени преку History.Јас би направил скроз нов профил за групното следење, двата напоредно ќе ги терам. Ваљда има таква можност?
Јас мислев во 2 одделни мислења, ама може посебна тема е подобар избор. Ајде, јас ќе отворам, па ако не се допадне некому идејата, секогаш има простор за промена (може да ги споиме темите, да преместиме мислења, може да се направи било што).И кога ќе слушате по два албуми дневно како ќе ги рецензирате тука? Ако не да напрајме одделна тема?