„Лечење“ на кучиња на бугарски начин

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
па не би рекол со мрежа го чекаат доле и го вадат од реката ц ц ти не си глеал убаво изгледа... а каков човек си ти штом за бебињата ти е помалце жал отколку за кучињата е тоа сам запрашај си се
Па сигурно бебињата исто така и тоа ќе го прават кога пораснат ...куче нема како да си го направи на свое куче.Овде доаѓа до прашање свеста на човекот.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Па сигурно бебињата исто така и тоа ќе го прават кога пораснат ...куче нема како да си го направи на свое куче.Овде доаѓа до прашање свеста на човекот.
Брат ..... ОПРАЈ СЕ ништо не му е на кучето !! куче е да му ебам матер а ова е мрдната традиција која што мене лично ми е смешна а вие што се потресувате од ова ств не ве сфакам што луѓе ќе бевте

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Брат ..... ОПРАЈ СЕ ништо не му е на кучето !! куче е да му ебам матер а ова е мрдната традиција која што мене лично ми е смешна а вие што се потресувате од ова ств не ве сфакам што луѓе ќе бевте
Слушај брат...
Ако не ги сакаш кучињата(а штом не ги сакаш нив очигледно и животните) ондак сваќам шо се противиш.Тоа си е мое мислење,ова си е твое мислење.Мислам дека ако би бил некој обожавател како мене на кучиња кои ги чувам од коа сум роден а баш пред некое време ми умре ротвајлерот кој беше со мене цели 10 години и ми беше и брат и сестра и мајка и татко оти со него израснав,со него заедно јадев,заедно спиев,со него ја импресионирав првата женска и така...затоа неможам да гледам како некој го мачи тој род.А човечкиот,да не зборувам.Добро рекол Ајнштајн дека сеуште не му е јасно како светот може да биде сватлив! :D

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Слушај брат...
Ако не ги сакаш кучињата(а штом не ги сакаш нив очигледно и животните) ондак сваќам шо се противиш.Тоа си е мое мислење,ова си е твое мислење.Мислам дека ако би бил некој обожавател како мене на кучиња кои ги чувам од коа сум роден а баш пред некое време ми умре ротвајлерот кој беше со мене цели 10 години и ми беше и брат и сестра и мајка и татко оти со него израснав,со него заедно јадев,заедно спиев,со него ја импресионирав првата женска и така...затоа неможам да гледам како некој го мачи тој род.А човечкиот,да не зборувам.Добро рекол Ајнштајн дека сеуште не му е јасно како светот може да биде сватлив! :D
Сакам кучиња и исто така цел живот сум имал некое куче обавезно ... ама никогаш нема да ги фаворизирам кучињата пред луѓето значи ... има луѓе којшто национален специјалитет им се кучињата (како кај нас свињите) што да им прајме на нив ... тоа е традиција или вотевр и не му прават кујзне што на кучево не го повредуваат само го вртат ништо страшно дури мене ств мн смешно ми е како пропелерче е кучено

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Сакам кучиња и исто така цел живот сум имал некое куче обавезно ... ама никогаш нема да ги фаворизирам кучињата пред луѓето значи ... има луѓе којшто национален специјалитет им се кучињата (како кај нас свињите) што да им прајме на нив ... тоа е традиција или вотевр и не му прават кујзне што на кучево не го повредуваат само го вртат ништо страшно дури мене ств мн смешно ми е како пропелерче е кучено
Некогаш заслужуваат одредени да бидат ставени пред било кое животно...

Член од
12 април 2005
Мислења
47
Поени од реакции
24
Комбинација на зборот Бугарија + "секакви гадотии" собира Македонците какоСомалијци на хуманитарна помош. Како толку "сакате" мојата татковина пишуватеми, може да ви пратам некој денар да дојдете до границата и да се уживјте наживо.За најмногу љубопитните лична средба со живо фосилно-јас. Сигурен сум дека ќе се разбереме - сепак и вие сте живи диносауруси на "Homo sapiens".

Најмногу тажно е дека повеќето Бугари кои пишуваат на форумот имаат потекло од Македонија, односно навредите остануваат по роднинска линија. За останатите Бугари вие сте само злоба и духовно сиромашни луѓе кои не заслужуваат вниманието што ние ви даваме.Срамота

Секој кој стапи на свинската почнува да мириса на свиња.

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Уф ова кучкариве колку биле загрозени...дигнаа бунт од една вртелешка.
Ако толку сте самосвесни љубители на животните...Зошто не се бунтувате против Коридата...Зарем за вас неморално е куче да се проврти и плесне во вода а сосем морално и оправдано е да се боцкаат биковите со сабии до СМРТ.
Зарем...
Ете,ај сега да видам...
Иначе ритуалот им е малоумент ама смешен.И ако си имаат некоја приказна или легенда за тоа,ОК,нека го прават.Сигурно кучето помалце ќе се истрауматизира така одколку оние што ги мачат кучињата со разни тракатанци и модни додатоци... фарбање,стрижење,глупави шоу-а и разни неприродни дресури како стоење на две нозе итн...
--- надополнето: 20 април 2012 во 01:19 ---
Комбинација на зборот Бугарија + "секакви гадотии" собира Македонците какоСомалијци на хуманитарна помош. Како толку "сакате" мојата татковина пишуватеми, може да ви пратам некој денар да дојдете до границата и да се уживјте наживо.За најмногу љубопитните лична средба со живо фосилно-јас. Сигурен сум дека ќе се разбереме - сепак и вие сте живи диносауруси на "Homo sapiens".

Најмногу тажно е дека повеќето Бугари кои пишуваат на форумот имаат потекло од Македонија, односно навредите остануваат по роднинска линија. За останатите Бугари вие сте само злоба и духовно сиромашни луѓе кои не заслужуваат вниманието што ние ви даваме.Срамота

Секојкој стапи насвинскатапочнува дамириса насвиња.
Подобро духовно сиромашен одколку ДУХОВНО РАСИПАН.
Ајде сега оди затвори се у ВЦ и плачи.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ne se sekiraj .. u indija gi frlat od 3ti sprat decata ;) .. za srekja ..
Aj sega i niv da gi pcuvate ne bidete licemerni.

PA TO TREBA DA SE UBIE ??? NELI ???? Koi povekje zasluzuvaat da SE UBIJAT!Bugarite poradi kucinjata so gi vrtat, ili ovie so gi frlat od 3ti sprat BEBINJATA ???

PA TO TREBA DA SE UBIE BE !!!
Овие па шо работат?Тренинг за деца во случај на пожар и фрлање на трамболина? :tapp: И ова треба да се убие!

H

-HRO

Гостин
Уште еден доказ дека од Бугар поглупо суштество не постои...

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Традиционен ежегоден фестивал на цивилозованите и богати датчани ( данци )- Grindadráp. Вака созервали младите данци и станували маже. Многу македонци сигурно сакат да земат пасоши и да работат во цивилизованата и развиена Данска. Еве коментираjте като сте толку паметни и совестни кон животните луге.

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Водата црвена се стори жалосно:place: значи ови луѓе немат никаква милост селаци:mad::mad:

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Сега направете споредба помегу ова што се одржува секоjа година и десетината селани кои тричат кучето. Освен друго ова година беше забрането ритуалот во странджанското село и кучето беше само потопено во водата за здраве.Потоа пак си бараjте некакви причини да плукате по Бугариjа.

Член од
25 јануари 2012
Мислења
130
Поени од реакции
68
Јас ви реков веќе. Штом ве интересира толку сеир од Бугарија, отворете посебна тема и јас ќе ви снабдувам со најдоброто. Така ќе ви заштедувам побарувачката и ќе ви дадам леб за душата. Ќе може да си пополните денот со нешто и да најдете смисла за напред.

Отворете ја вие Македонците, пошто "не-фашистите" тука моите теми ги затвараат.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Јас ви реков веќе. Штом ве интересира толку сеир од Бугарија, отворете посебна тема и јас ќе ви снабдувам со најдоброто. Така ќе ви заштедувам побарувачката и ќе ви дадам леб за душата. Ќе може да си пополните денот со нешто и да најдете смисла за напред.

Отворете ја вие Македонците, пошто "не-фашистите" тука моите теми ги затвараат.
Единствено што не интересира од Бугарија е украдениот дел што моментално го окупираат и ништо друго.

Член од
25 јануари 2012
Мислења
130
Поени од реакции
68
Единствено што не интересира од Бугарија е украдениот дел што моментално го окупираат и ништо друго.
Не изгледа така.

Јас гледам само сеирџииски теми.

И ние можеме да отвораме такви (вие произведувате доста материјал во оваа област, меѓу другото), но на нас би ги затвориле.

А и искрено е детинско и мизерно како однесување. Само еден looser може да се радува на евтин сеирлак и да фрла провинциjални лафове.

Kajgana Shop

На врв Bottom