„Лечење“ на кучиња на бугарски начин

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
:pos:
Изгледа само мене ми е смешно ова ...да не бидам погрешно сфатен ,жално е тоа шо им го прават на кучињата али бре се собрало цело село, изградиле дрвена (што ти ја знам како би ја нарекол) справа и ги вртат кучињата ...па овие одстрана гледаат ли гледаат и по некој крик од смеење, божем некое необјаснето чудо се случвит...па демек среќа ќе ги пратело...

И комотно влегвит во топ 10 најретардирани нешта шо сум ги видел на интернетов...бугариве.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.669
Е добро де малку ќе му се сврти свест на кучето и пак е ок после. :) Плус мафтаат со опаш кутрите кога ги врзуваат. :LOL:

Инаку претеризам се и тие запдњачките идиотски организации за наводна заштита на животните кои и самите убиваат годишно огромна бројка на животни и не се ништо повеќе од обични профитери на туѓа мака... фејк енд геј со други зборови како и се во денешно време, ништо не е искрено и од срце ниту па имаат некоја морална тежина и право да судат.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
:pos:
Изгледа само мене ми е смешно ова ...да не бидам погрешно сфатен ,жално е тоа шо им го прават на кучињата али бре се собрало цело село, изградиле дрвена (што ти ја знам како би ја нарекол) справа и ги вртат кучињата ...па овие одстрана гледаат ли гледаат и по некој крик од смеење, божем некое необјаснето чудо се случвит...па демек среќа ќе ги пратело...

И комотно влегвит во топ 10 најретардирани нешта шо сум ги видел на интернетов...бугариве.
Го најдов на топ 10 најглупи религиозни верувања. треба да си тотално ретардиран да веруваш во ова...

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.933
Поени од реакции
8.565
Е добро де малку ќе му се сврти свест на кучето и пак е ок после. :) Плус мафтаат со опаш кутрите кога ги врзуваат. :LOL:
Мафтаат со опаш? Па нормално, се мачи кутрото да одржи рамнотежа и тебе да те врзам така дури и опаш ќе ти никни од зорт а не да мавташ од "радост"

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Колку само боли тој невин кучешки поглед и наивно мафатње со опашката.:( Во оваа глутница се прашувам кој е ѕвер? Многу ме тиштат вакви видеа и мислам крајно време е да има шинтерска служба за вакви "луѓе " и повише да се заштитуваат овие сироти суштества. Дефинитивно му треба на светот чистка од овие дегени и поригорозни закони кои ќе ги штитат животните.

П.с Stefus-Refus извини шо ти се убацувам, али ова требаше да ме насмее или па?

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Мафтаат со опаш? Па нормално, се мачи кутрото да одржи рамнотежа и тебе да те врзам така дури и опаш ќе ти никни од зорт а не да мавташ од "радост"
Да се разбереме никој нормален човек не би земал да мачи животнo од чиста мира. Тука е во прашање човечка глупост а не злоба, затоа и не е за некоја осуда, особено кога ќе се земат во обзир глупостите што се случуваат моментално во светот ова на приоритетната скала за лечење на човечкото лудило би дошло на многу ниско ниво.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Да се разбереме никој нормален човек не би земал да мачи животнo од чиста мира. Тука е во прашање човечка глупост а не злоба, затоа и не е за некоја осуда, особено кога ќе се земат во обзир глупостите што се случуваат моментално во светот ова на приоритетната скала за лечење на човечкото лудило би дошло на многу ниско ниво.
Да ама сепак види колку ретардирано изгледа АХАХХАХАХАХАХАХАХХХА како го смислиле значи o_O ХАХАХХАХХХАХА

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Аман де,не ги стегаа кучињата,само ќе ги провртат и пласс во вода...Ме изнасмејааа :):):)
Иако изгеда ретардирано сепак е смешно.

А

Анноун

Гостин
Не сум изненаден , затоа што глупоста доаѓа од држава во која нема 15годишна девица. Заминати се тие оддамна со умот.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Ете што бил лекот. Сите Бугари еднаш-двапати на „рингишпилов“ и има да ги види Господ (или тие него). Забавно и поучно клипче.

Kajgana Shop

На врв Bottom