Што ќе кажете за девојките во Струмица?

Sotory

The One That Will Not DIE!
Член од
2 февруари 2007
Мислења
67
Поени од реакции
0
Што да кажам освен поздрав Марија, а да и колку да знаете много е згодна, позгодна здравје :)

п.с. ако читаш Мацо не се лути :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Pa se vrtat muabeti niz cela makedonija deka najdobri se :) uste nemam iskuseno hehe

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Emi najdobri ke se Strumica zakon !

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Што да кажиме?
Па ништо...не сум запознал до сеа...

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Dva dinara druze! 'Manekenkite' od strumica, onie od modnoto studio "xxxxxxx" od Veleshta ili onie shto poziraat za Vest na naslovna ili ... uff. Super se! :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Немам запознато струмичанка до сега.. ај коа ке запознам некоја ке ви кажам шо мислам :)

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.027
Поени од реакции
622
Abe Bitolcaniki se najubaj ne zaebavajte

Член од
29 април 2007
Мислења
4
Поени од реакции
1
Devojkie od strumica se super.Mnogu se fini ednostavno prekrasni se.Dobro ne se site isti no ubavici be prekrasni :icon_bigg:icon_surp

Член од
14 април 2007
Мислења
48
Поени од реакции
2
Devojkite vo strumica se BOMBA> zakon vo (Balkanot)HEHEHE

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
come and see...

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Moze malce srata e temava..ama jas sum nova i sea ja vidov:)Imam eden drugar od strumica koj vika deka vo strumica zenskite ziveat samo za da ispagaat navcer,Se spremaat po 4 saata za izleguvane od 3 saata,pazat na sekoe vlakno od kosata,na sekoje konce od fustanot...Zatoa site me poglednaa naopaku koga rekov deka za 20 min sum gotova za ispagane i deka kosata ke ja nosam vrzana...
A devojkite tamu bea obleceni kako velesanka na svadba!!!Zensko sum pa se zavrtuvav da ja izgledam nekoja...nema sto,ubavi se!

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Moze malce srata e temava..ama jas sum nova i sea ja vidov:)Imam eden drugar od strumica koj vika deka vo strumica zenskite ziveat samo za da ispagaat navcer,Se spremaat po 4 saata za izleguvane od 3 saata,pazat na sekoe vlakno od kosata,na sekoje konce od fustanot...Zatoa site me poglednaa naopaku koga rekov deka za 20 min sum gotova za ispagane i deka kosata ke ja nosam vrzana...
A devojkite tamu bea obleceni kako velesanka na svadba!!!Zensko sum pa se zavrtuvav da ja izgledam nekoja...nema sto,ubavi se!

Тва е урбана легенда.

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Devojkite od Strumica se kraj na programata, imam zapoznato nekolku i nemam zborovi.................................. Se zbunuvam :zver::eek:lee:

Kajgana Shop

На врв Bottom