Што ќе кажете за девојките во Струмица?

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
kako strumickite devojki nema nikade

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
абе само елајте во Струмица има шо да видате ...не Paris,Milano -тука шетат идните Kate Moss,Gisele Bundchen-има очите да ви истечат :pop: ДАААЈ БОЖЕ ДА БЕШЕ ТАКА :P

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
абе само елајте во Струмица има шо да видате ...не Paris,Milano -тука шетат идните Kate Moss,Gisele Bundchen-има очите да ви истечат :pop: ДАААЈ БОЖЕ ДА БЕШЕ ТАКА :P
Da ne sakase da kazes u na Borat stilo:
тука шетат идните Kate Moss,Gisele Bundchen-има очите да ви истечат ....NOT!
:pos2:

V

Viktoranius

Гостин
Ехх струмички девојки, многу сте убави, ама некојпат ми го дигате притисокот преку ку*от.
За убавички сте ептен убавички, ама за шмизлички ви нема рамен тоа е факт.:smir:

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
Ехх струмички девојки, многу сте убави, ама некојпат ми го дигате притисокот преку ку*от.
За убавички сте ептен убавички, ама за шмизлички ви нема рамен тоа е факт.:smir:
Vo celost si u pravo:salut: :salut:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Искрено сум прошетал низ многу градови во Македонија. пр. во Скопје учев 1 година, во Гевгелија 1 година, сум се сретнал со многу девојчиња сите се убави, но поубави од струмичанки нема... Се вадат муабети дека струмичанки се шмизли, не знам што... Прво посетете ја Струмица, па ќе ги запознаете струмичанки, ем убави, ем добри...
( Овдека во Струмица не се гледа кој колку пари има, мотото е „важно е да се дружиме“) :helou:

К

*Каталонец*

Гостин
Бев едначш во Струмица и не знаев кај попрво да гледам
не сварно многу добри женски има во Струмица без заебанции

Член од
24 мај 2007
Мислења
92
Поени од реакции
0
не сум бил натака до сеа у мојот живот никогаш,ама може да се промине еден викенд:)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Дур не видам нема да коментирам.

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Ела види после ќе прааме маабет :vozbud: :)

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
zalosno e soo nema dovolno mazi vo strumica ama zato idat od drugi gradoj maski za strumicankite hehehe :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom