Што ќе кажете за девојките во Струмица?

• Креатор на темата Креатор на темата LuDa
  • Време на започнување Време на започнување
Што да кажам освен поздрав Марија, а да и колку да знаете много е згодна, позгодна здравје :)

п.с. ако читаш Мацо не се лути :)

Pa se vrtat muabeti niz cela makedonija deka najdobri se :) uste nemam iskuseno hehe

Emi najdobri ke se Strumica zakon !

Што да кажиме?
Па ништо...не сум запознал до сеа...

Dva dinara druze! 'Manekenkite' od strumica, onie od modnoto studio "xxxxxxx" od Veleshta ili onie shto poziraat za Vest na naslovna ili ... uff. Super se! :)

Немам запознато струмичанка до сега.. ај коа ке запознам некоја ке ви кажам шо мислам :)

Devojkie od strumica se super.Mnogu se fini ednostavno prekrasni se.Dobro ne se site isti no ubavici be prekrasni :icon_bigg:icon_surp

Devojkite vo strumica se BOMBA> zakon vo (Balkanot)HEHEHE

Moze malce srata e temava..ama jas sum nova i sea ja vidov:)Imam eden drugar od strumica koj vika deka vo strumica zenskite ziveat samo za da ispagaat navcer,Se spremaat po 4 saata za izleguvane od 3 saata,pazat na sekoe vlakno od kosata,na sekoje konce od fustanot...Zatoa site me poglednaa naopaku koga rekov deka za 20 min sum gotova za ispagane i deka kosata ke ja nosam vrzana...
A devojkite tamu bea obleceni kako velesanka na svadba!!!Zensko sum pa se zavrtuvav da ja izgledam nekoja...nema sto,ubavi se!

Moze malce srata e temava..ama jas sum nova i sea ja vidov:)Imam eden drugar od strumica koj vika deka vo strumica zenskite ziveat samo za da ispagaat navcer,Se spremaat po 4 saata za izleguvane od 3 saata,pazat na sekoe vlakno od kosata,na sekoje konce od fustanot...Zatoa site me poglednaa naopaku koga rekov deka za 20 min sum gotova za ispagane i deka kosata ke ja nosam vrzana...
A devojkite tamu bea obleceni kako velesanka na svadba!!!Zensko sum pa se zavrtuvav da ja izgledam nekoja...nema sto,ubavi se!

Тва е урбана легенда.

Devojkite od Strumica se kraj na programata, imam zapoznato nekolku i nemam zborovi.................................. Se zbunuvam :zver::olee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom