Што ќе кажете за девојките во Струмица?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Ало бре ова е да кажете шо мислите за Стрмичанките не за да ги фалите Битолчанките :):):)
Јас пошо незнам многу Срумичанки ке си ќутам.... тие шо ги знам си се супер

Night Watch

Сонот на еден корен
Член од
9 мај 2006
Мислења
31
Поени од реакции
0
Инаку тоа шо го пишувате барем од искуство треба да го зборите... А не само без веза или онака глупости трескате... И јас сум од Струмица, али немам намера да се карам со Битолчанки за својата убавина... Секој е убав на свој начин...

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
jas znam edna strumicanka i e crnka i zgodna i preubava :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.761
Поени од реакции
5.043
Super cucinja ....odnosot vo Strumica zensko prema masko e 4 sprema 1

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Јас се преселвам струмица !

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
убави - да, многу на број - може да се каже, ама материјалистки - oh yeah! рамни им нема...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
NeRtHuS_ErDa напиша:
Mene pa strumichanki mi se kako tikvi(sekako prazni) pokondireni.A za toa deka "fizionomiite" im se kako od na niva direk vo gradot da dosle (ako strumica vekje za grad sme pochnale da go smetame).Bez vregjanje,ama se si mislev deka kulturnite i istoriskite cenosti pravat edno mesto-grad.A prosto se somnevam deka Strumica ima takvi cenosti.Da mozebi za nokjen zivot e No 1,ama...kako i da e...Bitolchanki si bile i kje bidat najubavi :) i najpametni :)
Многу вреѓаш девојко!
Признаваш дека за ноќен живот сме најдобри. Хммм... а културни и историски вредности ( или цености како шо ти ги нарекуваш :icon_roll) немаме?:tapp:
А шо културни вредности има во твојата Битола повеќе од Струмица?
Прашање е дали воопшто некогаш си била у Струмица :raz:
Не ми е јасно само зошто вие Битолчанки сте секогаш против Струмичанките и имате потреба да се споредувате со нив?
А, да! Сигурно е љубомора во прашање :toe:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Читајќи ги постовите се чудам што повеќето од тие што ги испофалија струмичаните и струмичанките се самите тие,а другите викаат дека струмица има убави девојки-материјалиски и разни други навреди,па ајде да се соочиме,јас сум од скопје ама како да не сум(живеам во гевгелија)и за гевгелија можам да кажам дека има убави женски само што во споредба со струмичанките не се материјалистки туку се многу лицемерни,се озборуваат зад грб,и секогаш се делат на друштво место да бидат сите заедно...сум бил во струмица неколку пати и сум забележил убави женски но сепак во темава ги преувеличивте,за мажи не сум приметил и не знам шо да приметам кога не сум женско:motor: за ноќен живот што ќе се кажува..

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Vo Strumica se najubavite zenski,toa sekoj go znae:)
E sega materijalisti ima no ne samo vo Strumica,niv gi ima nasekade.Eve jas sum od Strumica ,ziveam so Strumicani i se druzam so niv i vrdam deka vo strumica ima prekrasni deca,super drugari,koi ne ti gledat samo vo dzebot

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
walker_girl напиша:
Не ми е јасно само зошто вие Битолчанки сте секогаш против Струмичанките и имате потреба да се споредувате со нив?
А, да! Сигурно е љубомора во прашање :toe:
Не познавам многу струмичанки, но сепак морам да кажам дека од тие неколку што ги знам не вредат ни 50% од битолчанки. Тоа што битолчанки најубави се или треба да бидат мислам дека е многу погрешно што го имаат тоа мислење, а и се разбира секогаш љубоморат и мора да заебат нешто за да го упропастат

LaDy D

All or Nothing
Член од
15 јуни 2006
Мислења
215
Поени од реакции
0
Струмичанке-много фини девојчиња

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.761
Поени од реакции
5.043
Bash pred malku imav edno randevu so edna Strumicanka dojdena tuka na gosti ,bash me zainteresira ,vo odnosot sprema masko a i toj akcentot nekako me smee ......utre ke dogovaram koga odam vo poseta na Strumica

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Немам одено Струмица ама од типките што ги знам (другарки,колешки) можам да кажам дека се WOW.

Kajgana Shop

На врв Bottom