Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Nadobra kniga sto ja imam denovive procitano od Den Braun ANGELI I DEMONI. Definitivno knigava me fascinira. Cool e. opisan e skoro cel Vatikan i ima trista dalaveri. Epten e dobra. Vsusnost svativ deka cel katolizam se bazira na na eden kamen . A toa e vsusnost grobot na Sv Petar. A sega ke ja procitam od Agata Kristi SE NAJAVUVA UBISTVO pa ke pisam posle i za nea

ne citam mnogu knigi ama koga citam,citam,edno vreme aktvno citav
knigi edna po edna:lud:
se zbudalev ali vredese
najubavata kniga so voopsto
nekad sum ja procitala e "Ljubovta na mojot zivot":icon_lol:
dodeka ja ctav,placev zasto bese mn tazna ali dobra bese:wink: :)

Ништо у моментов ама сакам да читам по нешто од време на време само не лектири...ФРОЈД!! :icon_lol:

majstorot i margarita - bulgakov....odlicna e....koj ne ja cital odma da ja zeme v race :icon_lol:

Allita напиша:
majstorot i margarita - bulgakov....odlicna e....koj ne ja cital odma da ja zeme v race :icon_lol:

jas sum do 100-ta strana(posle smrtta na Berlioz) i da ti kazham dosadna malku mi stana poslednive 20 strani...se mislev dali da ja batalam???...pointeresna e posle???

Allita напиша:
сум ја читал одамна... во моментов читам “паранези и максими“ на Шопенхауер, филозофско гледање на она што го следи животот, на пр. среќата,тага,радост,друштво... и т.н.
Е, најтопло ви ја препорачувам “Богот на малите нешта“ од Арундати Рој, индиска архитектка - извонредна книга!!!

Lea напиша:
jas sum do 100-ta strana(posle smrtta na Berlioz) i da ti kazham dosadna malku mi stana poslednive 20 strani...se mislev dali da ja batalam???...pointeresna e posle???

ke vidish....jas ne se nadevav taka da zavrshi knigava :) do kraj neznaesh sho ke se sluci....mene ne mi beshe dosadna ja docitav vcera samo 3 dena mi trebaaa...oci mi istekoa i na forumov i na knigata :icon_lol:

phoenix напиша:
Е, најтопло ви ја препорачувам “Богот на малите нешта“ од Арундати Рој, индиска архитектка - извонредна книга!!!

e ovaaa ke da e sledna...tnx..ne mi e citana:)

Откако ја завршив Светот на Софија од Гордер,ја прочитав Кога доцни принцот од Велко Неделковски а сега ја читам Деца на апокалипата од монах Јован и монах Андреј.Многу ми се допаднаа претходните две а мислам дека последнава е закон,само да ја прочитам пред Нова Година зошто потоа ќе ми замине концентрацијата.

Halfling's Gem od R.A.Salvatore sega ke pocnam da ja citam anaredna na spisok e Petmina koi gi srekavas vo rajot...taka mislam sevikase (?)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom