- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Paris Match
Кучке...обавезно да ја дочиташ Злосторство и казна...закон е...уствари општо Достојевски е закон...иначе во моментов ја читам Меin kampf(Мојата борба) од Хитлер и засега ме бендиса...навистина има добри работи во книгата...некој може ке се чуди како може така да велам за книгата ама воопшто не е лошаThe`bItCh напиша:Злосторство и казна.. и чисто сумљам дека ќе ја прочитам. Мамата!
Half-Blood Prince e veke odamna izlezen...e sega ako cekas srpska/makedonska verzija toa e drugo. Btw, makedonskata verzija na HP e SHITHarry Potter напиша:vo momentov ne citam niso zaso cekam da izleze Harry Potter sestiot del
Да, посебно презимињана се кршToreador напиша:Half-Blood Prince e veke odamna izlezen...e sega ako cekas srpska/makedonska verzija toa e drugo. Btw, makedonskata verzija na HP e SHIT
Hermiona Crvenkovska tolku.МаРиНа`Ох напиша:Да, посебно презимињана се крш
Што читаш ?bibuska напиша:луѓе немам ништо за читање во скопјево... ај позајмете некија книга!!! ве молам!!!:se_ molam
Имам, доста книги дома. Утре ќе ти пишам пп, па бирај. Се гасам сега, добра ноќ на ситеbibuska напиша:што знам што...море што и да е... само никако поезија!!! ако имаш нешто добро понуди...