јас сум повеќе романтичен него смешен во кревет, ама му се има десено на еден другар со женска му на првиот пат (нејзин): типот влегол за првпат така сефте а типката писнала од болка и типот и рекол „ќе одиш ли утре нашколо?“:jaj:
Не знам како се случи, ама некако на мојот заврши еден дебел кондом. Влагам внатре, и и` викам на девојката: Не осеќам ништо.
Она ме фаќа за брадавици, ми направи т.н. nipple twist и вика: а сеа?
Песимизам е болест која не се лекува рекол Фројд срце мое според кој можеме да ги валоризираме сите вредности за сексуално неактивните личности. Шумата мисли до небото високо кои што нескршливи гранки ги пуштаат своите корења во вечната земја рекол Хајне цитираќи ја Спинизовата Етика која што го преставува Бог на начина на кој ти викаш О Господе пред да свршиш кога сум трезен.
Вака нешто слично и одговорив на госпоџата кога ми рече да слезам од нејзе зошто сум камен пијан и ја малтретирам.
Дешавка број 2, која се случи неодамна:
Девојка ми ме прашува дали сакам да си играме (мислејќи на фантазии/roleplaying), на што одговорив со:
Па моментално имам инсталирано Call of Duty 4...
Изразот на нејзиното лице:
Budempeshta za matura vo soba so dve kurvi jas pijan i rokam na fotelja i drugar mi lesh lezi na tepih i drugava se muchi da mu go digne i posle nekoe vreme nekoj me tapsa po grb se vrtam i zenskava mi veli " Your friend mucho drinko" se zgaziv od smeenje....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.