Што сте кажале најсмешно во тек на секс?

Член од
2 декември 2010
Мислења
93
Поени од реакции
28
Најзабегано....

Вареше цурата кафе и идеме кај мене у соба и почнуваме со работа кога по едно асални 10-15 мин и викам( а веќе влезен во неа :) ) абе, го исклучи шпоретоТ!!!!!!!? :vozbud: :vozbud: :vozbud: :tapp:

Член од
18 февруари 2011
Мислења
24
Поени од реакции
5
со еден бивш дечко ми се има десено неколку пати да си кажуваме вицови и да вриштиме од смеење...добри времиња :)

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Јас долу таа горе, во жарот на борбата ме сецна некако незгодно па офнав и ми вика "да не те повредив" и и велам не бе срце ти само работи си..... кркав шамар ама не прекинавме

Член од
16 декември 2011
Мислења
79
Поени од реакции
54
Јас озбилен бев ама таа се изнасмеа. Многу бев пијан еднаш... И, и викам на типкава шо знаеш прај - јас да свршам ! И го дудла кутрата, го треси, се мачи... со устето, со едното раче, со другото... и едно време и викам, ај жити се врати ми го курот те молам.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Не е баш кажано ама мислам дека ќе се рачуна, на сред доги она прилепена до ѕид малцее посилно влегов у неа она се опнува со главата у ѕид и онака рефлексно офнува и се фаќа за глава и ми вика ништо ништо а јас се прснувам тука од смеење неможев да се смирам 10 минути уште се смеам коа ќе ми текне.:pos:

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
На сред секс така узбуџена и попалена сум му рекла на дечкото ''тебе највеќе те сакам'', по што следеше неговото ''молам'' и потоа смеење до затајување.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
"Мислам дека го видов исус"
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Јас озбилен бев ама таа се изнасмеа. Многу бев пијан еднаш... И, и викам на типкава шо знаеш прај - јас да свршам ! И го дудла кутрата, го треси, се мачи... со устето, со едното раче, со другото... и едно време и викам, ај жити се врати ми го курот те молам.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Не е баш кажано ама мислам дека ќе се рачуна, на сред доги она прилепена до ѕид малцее посилно влегов у неа она се опнува со главата у ѕид и онака рефлексно офнува и се фаќа за глава и ми вика ништо ништо а јас се прснувам тука од смеење неможев да се смирам 10 минути уште се смеам коа ќе ми текне.:pos:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
леле луѓее ме фати стомак од смеењеее !!!:D

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
леле луѓее ме фати стомак од смеењеее !!!:D
редно е и ти да кажеш нешто на темава чим толку се изнасмеа...

ае да си кажам и ја за мене нешто ма да не го сметам за смешно.

кај девојката дома на сред секс се воозбилува и заплашено ми вика: АКО ДОЈДЕ МАЈКА МИ? ја на заебанција: КЕ ЈА ВИКНЕМЕ У 3ка - девојкава Poker Face - таа слика нема никад да ја заборавам! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom