DJVoio
Deejay
- Член од
- 9 ноември 2010
- Мислења
- 177
- Поени од реакции
- 42
Пхахахахаххахахахахахахахахахахахахаххахаа ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ ЉОЉ !! Ме изнасмеа ејјас сум повеќе романтичен него смешен во кревет, ама му се има десено на еден другар со женска му на првиот пат (нејзин): типот влегол за првпат така сефте а типката писнала од болка и типот и рекол „ќе одиш ли утре нашколо?“:jaj:
:pos2:Другата смешна ситуација на која се сеќавам беше после бурен секс, јас цела изгубена ја облеков тангата однопаку (прендиот дел назад, задниот напред) и така се шетав низ цел стан си ја собирав облеката што беше расфрлана низ сите соби и се чудев зошто дечко ми ми се смее
Е па затоа ќе си наместите само одредени песни или стил на музика да се вртат на шафљ. Ние еднаш само Бумбастик ја наместивме за да не ни кршат фил други...Бесценетото чувство кога свршуваш во позадина да ти пее Kud god da krenem tebi se vraćam ponovo ВИДОВДААААААААААААААН и така го уби оргазмот
ептен си ја закопал бе брат.. толку директно и кажа??? мн ме интерсира каква била реакцијата..На сред работа станав да свирам гитарам кога ме праша што ти стана и одговорив: не знаеш да се ебеш (стварно не ја биваше).
Мене ми беше смешно :poss:
Се случило воа многу пати, ама цурата ако ја бива ти маа еден сочен блоу џаб и оп станал сињорот.Најсмешно...извини оти не можам, премногу трева и алкохол...тревата е ок ама се препив...ако ќе прекинеме? Не се лутиш? Безвезе не ми станува, извини стварно...ова не е смешно, ова е жално.
Да ама само ако си пијан, а ако си во комбинација со трева и се чувствуваш како правиш брзи кругови над себеси низ собата и цело време ти се повраќа тешкоСе случило воа многу пати, ама цурата ако ја бива ти маа еден сочен блоу џаб и оп станал сињорот.
Budempeshta za matura vo soba so dve kurvi jas pijan i rokam na fotelja i drugar mi lesh lezi na tepih i drugava se muchi da mu go digne i posle nekoe vreme nekoj me tapsa po grb se vrtam i zenskava mi veli " Your friend mucho drinko" se zgaziv od smeenje....