Што сте кажале најсмешно во тек на секс?

F

FARANG

Гостин
Pobrzaj oblakaj se...

U lift bevme zaglaveni 10-15 min koga liftot go restartiraa (pretpostavuvam zosto snema struja na kuso) i trgna nadole kon prizemje. Vrata se otvori jas bev dovolno oblecen a devojkata polovicno. Mrtov laden menadzerot na hotelot mi dade nova kartica (liftot mi ja lapna mojata) se nasmeja i vratite povtorno se zatvorija.
 
Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
кај нејзе дома (у стан) и се работиме ние и наеднаш ѕвони некој на врата,и она ми вика кој ли е сега,и јас унесен,викам другаркати од 8 спрат таа ку*вичката...и оваа само ме погледна и си продолжи(дејствово може пред една година)
 
Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
НАЈДОБАР СИ, а смешното беше што немав тогаш никој друг за споредба, па после се смеевме. Не знам како ми падна тоа на ум.
 
K

kalimer0

Гостин
Прв пат и за двајцата, возбудени уплашени и што уште не. Се случи што се случи и замина таа во вц а ја пуштив Spider Solitaire (Немав ниту една друга игра во моментот) и ја чекав да се врати и се однесував ко ништо да не се случило :D кога влезе фацата и беше прајслес.
 
Член од
30 јануари 2010
Мислења
101
Поени од реакции
17
zamisli sea da si dojde majka ti od rabota i da prodolzime vo trojka :pos2::pos2::pos2:

Ова е веке брутално што ке правиш со две? ке те искинат
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 21:07 ---
За време на секс во кола завршва CD-то и автоматски се префрла на радио а на радио оди песната .
Ја слушнавме песната до крај зошто немавме сили од смеење да смениме и едвај продолживме . :)

Другата смешна ситуација на која се сеќавам беше после бурен секс, јас цела изгубена ја облеков тангата однопаку (прендиот дел назад, задниот напред) и така се шетав низ цел стан си ја собирав облеката што беше расфрлана низ сите соби и се чудев зошто дечко ми ми се смее :)


Лошо те форматирал.Ххехехехехех
 
P

parvati

Гостин
Смени гу песМу, неможу да сфршу : )

И у Штип док студираше плескамо се сс едну од Радовиш и мислу дека цимер мој не ѕикаше и врата крцнасфа и она ми вика: Чу ли ги врата ?
Не... што кажасфа ? : )))
 

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
На прослава кај другарка од клас за нова куќа.Куќата стварно и беше огромна.Си отидоа сите што си отидоа,нејзините не беа дома,јас пијан не знам кај се наоѓав.Идевме тогаш едно 5-6 месеци и само идам во WC зашто ми рече демек нејзините ако дојдат да не ме начекаат таму.. И да седнам на шољата за да ми биде полесно да не се мачам она врз мене да седне,не видов дека капакот не е ставен и пропаднав и и викам: Можеш вака?...Али како и да е имаше добар facial :cool:
 

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.819
Поени од реакции
10.968
И да седнам на шољата за да ми биде полесно да не се мачам она врз мене да седне,не видов дека капакот не е ставен и пропаднав и и викам: Можеш вака?...Али како и да е имаше добар facial :cool:
Да не ја гаѓаше со гомна?
 

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.621
Поени од реакции
10.889
Бегај, кафето!!!....а ѓезвето влезено во рингла, за малце само рачка ќе останеше.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom