Што со плаќањето? Кој би требало да плаќа?

Член од
21 септември 2008
Мислења
166
Поени од реакции
7
spored mene bi trebalo maskoto da plakja ali ako insistira devojkata nema problem.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
94
Поени од реакции
3
сеуште постојат девојки кои сакаат дечковците да ги плаќаат нивните сметки.мене ми е мнооогу незгодно дечко ми да плате за мене.не само што ми е непријатно туку и не гледам логика во тоа само машкото да плате.еднаш плаќам јас еднаш тој. не дека се гледа аха ја вчера платив сеа тебе ти е редот туку едниот ке плате во еден локал др во друг локал и такој. чиста сметка долга љубов. :toe:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
сеуште постојат девојки кои сакаат дечковците да ги плаќаат нивните сметки.мене ми е мнооогу незгодно дечко ми да плате за мене.не само што ми е непријатно туку и не гледам логика во тоа само машкото да плате.еднаш плаќам јас еднаш тој. не дека се гледа аха ја вчера платив сеа тебе ти е редот туку едниот ке плате во еден локал др во друг локал и такој. чиста сметка долга љубов. :toe:
Сака да е голем тате, затоа ти плате.

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Многу е сељачки кога еден ќе плаќа цело време, не иде тоа така, треба да се има некое мерило отприлика 60% на 40% :helou:, значи машките малку повеќе кавалери да бидат.

Член од
25 септември 2008
Мислења
102
Поени од реакции
6
Никој не е должен некого да издржува во врска. Тоа е обострано еднаш тој ќе плати еднаш ти, некогас по пола и така иде тоа, а да чекаш секогаш тој да плаќа тоа е катастрофа, сто ке помисли типот за тебе. За мене е несватливо тоа што некои девојќи излагаат со помислата дека некој некој друг ќе им ја плати сметката. Тоа остава многу лош впечаток кај личноста со која си.:smir:

Член од
25 октомври 2008
Мислења
31
Поени од реакции
1
Po nekoe nepisano pravilo site se naviknale deka maskoto e toj sto plaka. Kaj mene ne vazi toa. Ako jas go viknam da odime na kafe,rucek i sl. se razbira deka jas plakam,ako toj me pokani toj plaka.

Z

ZeroStyle

Гостин
Па коа ќе искочам со некоја, се нудам јас да платам. Ако е некоја ептен упорна, тогаш секој своето. Иначе планирам да идам на кафе со Емкаа, *BawbiiE* и --BON--JOVI-- , е тогаш јас ќе ги частам:back:.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Не се нудам никогаш туку само си плаќам.

Посебно ако имам состанок со некоја и ако таа мене ми плати, тогаш ми се крши филмот не дека платила туку тоа е знак дека не штима нешто тука.

Плаќам секогаш, незнам срце не ми дозволуе да и дозволам да плати. Сепак на крај краева јас сум тој што е иницијатор за тој пијалок или јадење :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Најчесто секој посебно, е сега ако некогаш се случи некој од нив да нема пари, тогаш другиот...ама секако, секој си го плаќа своето.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Можеби е поок машкото на прв состанок.. али во врска тој што е во моментот пофинансиски јак.. Може и еднаш едниот другпат другиот.. Не е ни многу битно тоа..

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Можеби е поок машкото на прв состанок.. али во врска тој што е во моментот пофинансиски јак.. Може и еднаш едниот другпат другиот.. Не е ни многу битно тоа..
Како бе не е битно, вас без пари ве пуштаат од дома?:smir:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
na prv sostanok ne plaka MASKOTO,tuku TOJ STO BIL INICIJATOR za taa prva sredba.a za ponatamu ,zavisi od prilikata,ama ne na steta na edniot partner.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
3
јас сум џентлемен па ке си плакам првиот состанок

после че се договориме

Kajgana Shop

На врв Bottom