Што слушаме во моментот? (Читај правила)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
The loungewriter - good morning

После долги 20 часа спиење си пуштив нешто што малку ќе ме разбуди од тој мечкин сон и ќе ме освежи...[DOUBLEPOST=1396936690][/DOUBLEPOST]BB King Live concert

Малку го подзаборавив но еве утрово листајќи ги темите наидов на тема за него и се потсетив да си пуштам едно концертче :rolleyes:

Последно уредено:
P

parvati

Гостин
Скандинафска спејс рок група, состаена од луди музичари, форест псај трансери,сајбер хипи рокери
Сфе на сфе тешки фрикови. Која вожња од спејс електрични мелодие, лизга гитарица, вреди да се слушне обавезно. На новога модератора Ендрју веќ му се засфиѓасфа.Има пуно даунлоад од њима по интернет. Ја си извади неколко албума.Пробајте ги...
Øresund Space Collective - Falling Stardrops

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.135
Поени од реакции
37.660
The Black Keys - El Camino - го имам подзаборавено албумов, а се сеќавам пред некоја година Little Black Submarines ми беше хит на repeat. :P Исто и Lonely Boy.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Скандинафска спејс рок група, состаена од луди музичари, форест псај трансери,сајбер хипи рокери
Сфе на сфе тешки фрикови. Која вожња од спејс електрични мелодие, лизга гитарица, вреди да се слушне обавезно. На новога модератора Ендрју веќ му се засфиѓасфа.Има пуно даунлоад од њима по интернет. Ја си извади неколко албума.Пробајте ги...
Øresund Space Collective - Falling Stardrops
И јас ова. Ептен таман.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom