Напоменувам дека ништо не инсинуирам но звучиш како уште еден од неколкуте бивши дечковци на девојките со кои сме се позабавувале викендашки додека биле во врски.
Јас гледам само еден од двајцата што плаче како жена во циклус и вреѓа. Ајде, ми доаѓа на 13ти, кога те цитирав, повели линк за плаќање 50€ годишен пакет влошки а јас навистина ќе ги купам и сликам и нема да те замарам како што бараш до следниот Јануари:
Vlado: “Druze daj kazi koga ti idi menstruacija da ti kupam vloski i ne zamaraj ziti se.” … Wot Kajgana needs your support for Vlado so krilca
gofund.me
Сега ако јас сум девојка на која ѝ доаѓа дали ти ќе бидеш мажот што се претставуваш или повторно со кур преку уста ќе си го добиеш? Сите се потпишуваат арч енеми, провокаторски аватари, се силат на девојки како ЈБТгирл, Пума итн а кога го добиваат преку уста вреѓаат buljas, peder nezamaraj или вака како прошлиот пат кога дискутирав со тебе сериозно:
Арч енеми од Тему.
Непостоечки продукт.
Да се вратиме на темата:
Јас не напишав што мислам за тебе. Ниту напишав дека си глуп. Никаде не те навредив директно, бев модератор и знам што правам. Можеби напишав дека ти имам пишувано дека си глуп и зошто, но тоа не е во овој пост.
Конкретно мојот пост е за твоето профилирање ливадарки како главни виновници за “Што се случува со животните во Македонија” каде ти праша дали нешто фали а јас ти напишав дека ти фали круцијален фактор за постоење на една ливадарка - како и зошто станала ливадарка една (твои зборови) здрава, нормална, стрејт, што може да раѓа девојка помеѓу 20 години од кога се смета за возрасен се до 30 па нагоре години кога веќе била непоправливо оштетена “роба”. Што се случило таа декада што уништува живот и оштетува некого повеќе од хероин. Тоа што ти фали го споредив дека е
исто како да ти кажам дека си глуп а не ти кажам зошто, а е ефективно неосновано без тоа зошто.
Во мојот пост не постои навреда.
Во твојот пост врие хормони и тантруми.
Но ајде, stegne te gi zabite, vecer ke se slavi, ke se pija, pusi i tamu se so si nosi redot, taka da to e, sakas placi , sakas ne, isto ke ti se fati