Мене ми клика се,тебе не ти клика очигледно!!!! Што ние демек попаметни сме од цел свет па се оддвојуваме од сите. Како прават сите така и ние треба да се водиме по примерот на развиените држави!!!!
А не на Уганда,Узбекистан и Мароко.
Ги еутанизирале и шо сега, е не!! треба да се мачат по улици гладни и смрзнати?? така ќефот ќе им се прави на љубителите на животни од невладините??Кога гледаат измачени кучиња по улици, среќни се, де молим ти се, провидна им е играта,они пари лапаат од невладините затоа такви ставови имаат, ги заболе Стојанката нив за џукелите. Дур им ги полнат џебчињата од страна.
epten vie nadvor od mk ste civilizirani, i drzavite mislam, ugnetuvaat poslabi i mali drzavi, iskoristuvaat, ako e mozno da se najde i eftina rabotna raka uste poubavo, eutanazija i eksperimenti vrz kucinja i macki a koga snemaat aj ke uvezeme demek za vdomuvanje a potoa gledame drugi skiji od "vdomenite zivotni" //
za vas iselenite sto si doagate na nedela odmor so posledna plata malku da se pocalamite a ustvari zab nekoj da popravite, tamu glas ne smeete da pustite no tuka ko pusteno kuce od lanec, derenje, pustanje muzika do sred nok , nesto ako po doma popravate, tamu znaete kade treba no tuka frlanje gubre kaj ke stignete , t,e kaj vi e najblisku, od takvi "civilizirani" imam deponija na 14m od kukjata itn
sedi si kaj sto si i ne mi tresi tuku leci si stravot i omrazata kon kucinjata i mackite... pa uste pisala macki ne lovat gluvci? jas imam 3 macki i lovat po tugi dvorovi , e ne gi jadat gi ostavaat , i zmii lovat
i kuce imam, i znam deka pamtat ama bas se, dal po miris ne znam no pamti i vrakja
a za vasata bezbednost i na vasite deca , moze poubo e da si sedite tamu, zs znaes tuka i decata ne se za mirisanje, vcera na fb gledav nekoja imase snimano, deca maski i zenski pravat topki so sneg a vnatre kamen i frlaat po minuvaci, stari luge, deca, ne biraat ..za petardi da ne zborime
ustvari uste poubo zatvorete se i ic ne izleguvaj opasnost demne od site strani, moze nesto vrz glava da ti padne, udri avtomobil itn ako si vo "civilizirana zemja"
ostaj ne nas seljandurite
ovaa planeta ne e tvoja tuku na site sto se rodeni tuka i zivotni i insekti, ako ti smetaat ne izleguvaj od doma.