Што се случува со животниве во државава?

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.333
Со поговорката си у право. Џабе не била речена.
Ја не навивам за кучињата ја навивам против дебилите на власт.

ИСто вака и у темата за Израел ме напаѓаа дека подржувам муџи. Не поддржувам муџи туку мрзам Евреи.
Како за власта и кучињата така и за арапите и евреите не навиам за никого но сум за ќотек за двете страни.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.543
Prashaj patalec hahaha, na forumov tie se pravilata
Za nekoi veke i spagas vo livadarkite
Мачки многу сакам и на ИГ алгоритамот ми е подесен да ми дава рилсови со мачиња намсто со курвештии.
Е сега за темата од ЉиС полека идам натаму. :icon_mrgr:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.237
Поени од реакции
23.791
Prashaj patalec hahaha, na forumov tie se pravilata
Za nekoi veke i spagas vo livadarkite
Livadarka
Vid zbor : imenka, zenski rod
Opis : lice od zenski pol, 30 + godini koja e sposobna da ima svoj porod no resila da cuva kuce, mace ili drugo zivotince kako supstitut za dete za da go zadovoli majcinskiot instikt. Totalna nezainteresiranost za mazi iako i samata imala normalna seksualna orientacija.
Status : ostetena roba, nepopravliva.

E sega ako imam propusteno nesto to e drugo, ali @Ska Maniac kolku sto znam e masko, ni oddaleku ne moze da spagja vo livadarka :toe:

Член од
30 октомври 2022
Мислења
607
Поени од реакции
1.629
А што да се прави еве според тебе ? Да не ги стерилизирааме или најубаво е да фрламе отров по улиците по туѓи дворови еве моето куче во очи нова година некоја будала ми го отру , со стерилизацијата е најхумано така се намалува бројот на кучиња и некој да еве несовесен го пушти може да се забележи од службите кои не си ја вршат работата да биде заловено и доколку не е стерилизирано да се направи а исто така доколку е чипирано да се казни сопственикот со по 1000 евра и биди сигурен дека нема друг некој да го пушти своето милениче бидејки му се здосадило скоро сите имаме прошетано низ западниве земји и поголеми цивилизации од нас неможеш да најдеш кучиња и мачиња скитници
Не туку да се води некоја евиденција за тие кои имаат кучиња.Главниот проблем е шо ги пуштаат кога ќе им здосадат.А нормално тие шо се веќе по улици да се стерилизираат.Или да се приберат некаде.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
Livadarka
Vid zbor : imenka, zenski rod
Opis : lice od zenski pol, 30 + godini koja e sposobna da ima svoj porod no resila da cuva kuce, mace ili drugo zivotince kako supstitut za dete za da go zadovoli majcinskiot instikt. Totalna nezainteresiranost za mazi iako i samata imala normalna seksualna orientacija.
Status : ostetena roba, nepopravliva.
E sega ako imam propusteno nesto to e drugo.
Ти фали каде и како толку во таа декада од ~20 до 30 се оштетиле до непоправливост за до крај на животот за да можеш да тврдиш дека си направил профил. Ова како да ти кажам дека си глуп а не зошто мислам така. А, сум ти кажал многу пати зошто, но ете, во име на аналогијата да претпоставиме не сум ти кажал никогаш иако е нешто што никогаш не би си го дозволил.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.237
Поени од реакции
23.791
Ти фали каде и како толку во таа декада од ~20 до 30 се оштетиле до непоправливост за до крај на животот за да можеш да тврдиш дека си направил профил. Ова како да ти кажам дека си глуп а не зошто мислам така. А, сум ти кажал многу пати зошто, но ете, во име на аналогијата да претпоставиме не сум ти кажал никогаш иако е нешто што никогаш не би си го дозволил.
So cel um mislis deka se zamaram ili mi menva nesto vo zivotot sto nekoe isfeminizirano mazence misli za mene ili pak mi reklo, tuka ili bilo kade.
Druze daj kazi koga ti idi menstruacija da ti kupam vloski i ne zamaraj ziti se, ebate buljasot pederasticen.

• Хаха
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
ebate buljasot pederasticen.
Напоменувам дека ништо не инсинуирам но звучиш како уште еден од неколкуте бивши дечковци на девојките со кои сме се позабавувале викендашки додека биле во врски.
Druze daj kazi koga ti idi menstruacija da ti kupam vloski i ne zamaraj ziti sе.
Јас гледам само еден од двајцата што плаче како жена во циклус и вреѓа. Ајде, ми доаѓа на 13ти, кога те цитирав, повели линк за плаќање 50€ годишен пакет влошки а јас навистина ќе ги купам и сликам и нема да те замарам како што бараш до следниот Јануари:
Сега ако јас сум девојка на која ѝ доаѓа дали ти ќе бидеш мажот што се претставуваш или redacted? Сите се потпишуваат арч енеми, провокаторски аватари, се силат на девојки а кога го добиваат преку уста вреѓаат buljas, peder nezamaraj или вака како прошлиот пат кога дискутирав со тебе сериозно:
Uste go tupite be snegulki. Ajde stegne te gi zabite, vecer ke se slavi, ke se pija, pusi i tamu se so si nosi redot, taka da to e, sakate placite , sakate ne, isto ke vi se fati :toe:
Арч енеми од Тему.
Непостоечки продукт.

Да се вратиме на темата:
So cel um mislis deka se zamaram ili mi menva nesto vo zivotot sto nekoe isfeminizirano mazence misli za mene ili pak mi reklo, tuka ili bilo kade.
Јас не напишав што мислам за тебе. Ниту напишав дека си глуп. Никаде не те навредив директно, бев модератор и знам што правам. Можеби напишав дека ти имам пишувано дека си глуп и зошто, но тоа не е во овој пост.

Конкретно мојот пост е за твоето профилирање ливадарки како главни виновници за “Што се случува со животните во Македонија” каде ти праша дали нешто фали а јас ти напишав дека ти фали круцијален фактор за постоење на една ливадарка - како и зошто станала ливадарка една (твои зборови) здрава, нормална, стрејт, што може да раѓа девојка помеѓу 20 години од кога се смета за возрасен се до 30 па нагоре години кога веќе била непоправливо оштетена “роба”. Што се случило таа декада што уништува живот и оштетува некого повеќе од хероин. Тоа што ти фали го споредив дека е исто како да ти кажам дека си глуп а не ти кажам зошто, а е ефективно неосновано без тоа зошто.

Во мојот пост не постои навреда.
Во твојот пост врие хормони и тантруми.

Но ајде, stegne te gi zabite, vecer ke se slavi, ke se pija, pusi i tamu se so si nosi redot, taka da to e, sakas placi , sakas ne, isto ke ti se fati :toe:

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.237
Поени од реакции
23.791
Напоменувам дека ништо не инсинуирам но звучиш како уште еден од неколкуте бивши дечковци на девојките со кои сме се позабавувале викендашки додека биле во врски.

Јас гледам само еден од двајцата што плаче како жена во циклус и вреѓа. Ајде, ми доаѓа на 13ти, кога те цитирав, повели линк за плаќање 50€ годишен пакет влошки а јас навистина ќе ги купам и сликам и нема да те замарам како што бараш до следниот Јануари:
Сега ако јас сум девојка на која ѝ доаѓа дали ти ќе бидеш мажот што се претставуваш или повторно со кур преку уста ќе си го добиеш? Сите се потпишуваат арч енеми, провокаторски аватари, се силат на девојки како ЈБТгирл, Пума итн а кога го добиваат преку уста вреѓаат buljas, peder nezamaraj или вака како прошлиот пат кога дискутирав со тебе сериозно:

Арч енеми од Тему.
Непостоечки продукт.

Да се вратиме на темата:

Јас не напишав што мислам за тебе. Ниту напишав дека си глуп. Никаде не те навредив директно, бев модератор и знам што правам. Можеби напишав дека ти имам пишувано дека си глуп и зошто, но тоа не е во овој пост.

Конкретно мојот пост е за твоето профилирање ливадарки како главни виновници за “Што се случува со животните во Македонија” каде ти праша дали нешто фали а јас ти напишав дека ти фали круцијален фактор за постоење на една ливадарка - како и зошто станала ливадарка една (твои зборови) здрава, нормална, стрејт, што може да раѓа девојка помеѓу 20 години од кога се смета за возрасен се до 30 па нагоре години кога веќе била непоправливо оштетена “роба”. Што се случило таа декада што уништува живот и оштетува некого повеќе од хероин. Тоа што ти фали го споредив дека е исто како да ти кажам дека си глуп а не ти кажам зошто, а е ефективно неосновано без тоа зошто.

Во мојот пост не постои навреда.
Во твојот пост врие хормони и тантруми.

Но ајде, stegne te gi zabite, vecer ke se slavi, ke se pija, pusi i tamu se so si nosi redot, taka da to e, sakas placi , sakas ne, isto ke ti se fati :toe:
Vo mojot postoi navreda, ne sum tolku politicki korekten ili se zamaram dali nekoja snegulka ke se pocustvuva navredena, taka da se sto napisav stoi. Me zabole mene random isfeminizirano mazence sto misli ili pisuva za mene.
Inaku mnogu vaka hrabar preku tastatura, mavas so virtuelni kuroj, muva ne te lazi.
Ko ke dojdis vo rodniot kraj, pobaraj me za da licno mi gi vracis vloskite, ako ne ti e problem mislam.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.393
Поени од реакции
16.590
Зашто нема масовна стерилизација?

Некој го гледа проблемов или се понашема дека не постои?
Тешко е кај нас да се спроведе масовна стерилизација и за кучиња, а за мачки е мислена именка.
Прво треба како хрватите пред 20+ години,а и уште. Ако по 72 часа од заловување никој не го вдоми, кучето се еутаназира и да е здраво и неагресивно....ние ги враќаме назад...Голем проблем се другите градови и села, кој се крајно неодговорни и ги носат кучињата со комбиња во Скопје, каде ги оставаат на улица. За мачките помага Затворени контејнери.
Интересно, одев на одмор во Албанија 2006-2011 3 пати, не видов ни куче ни маче. За во Грција се сеќавам, 96-99 одев во Вурвуру 4 години по ред, мачка контејнерска не видов. Ама и во Грција сега е хаос, ете бев во Ормос Панагиас пред 7 години, кучиња бајаги и тоа големи, страв да те фати ако се гладни а немаш што да му дадеш исто и во Пефки. Поодамна знам во Фурка имаше чопор остаени миленичиња (мислам уште пред чипирањето), газдите на граница пријавувале дека им избегале...Сега со чипирањето се реши тоа, ама пак имаат џукели многу, изгледа како кај нас, нѐ еутаназираат.. Многу поодамна, па и во Западот имаше давање на џукели на ЗОО, ама и тоа е несигурно.Има случки, лавот не го јаде туку е го засака и мора после и џукелчето да го раниш.
Кога би можело да направат некоја заразна стерилност, да се дава на женки како вакцина.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
140
Поени од реакции
127
Тешко е кај нас да се спроведе масовна стерилизација и за кучиња, а за мачки е мислена именка.
Прво треба како хрватите пред 20+ години,а и уште. Ако по 72 часа од заловување никој не го вдоми, кучето се еутаназира и да е здраво и неагресивно....ние ги враќаме назад...Голем проблем се другите градови и села, кој се крајно неодговорни и ги носат кучињата со комбиња во Скопје, каде ги оставаат на улица. За мачките помага Затворени контејнери.
Интересно, одев на одмор во Албанија 2006-2011 3 пати, не видов ни куче ни маче. За во Грција се сеќавам, 96-99 одев во Вурвуру 4 години по ред, мачка контејнерска не видов. Ама и во Грција сега е хаос, ете бев во Ормос Панагиас пред 7 години, кучиња бајаги и тоа големи, страв да те фати ако се гладни а немаш што да му дадеш исто и во Пефки. Поодамна знам во Фурка имаше чопор остаени миленичиња (мислам уште пред чипирањето), газдите на граница пријавувале дека им избегале...Сега со чипирањето се реши тоа, ама пак имаат џукели многу, изгледа како кај нас, нѐ еутаназираат.. Многу поодамна, па и во Западот имаше давање на џукели на ЗОО, ама и тоа е несигурно.Има случки, лавот не го јаде туку е го засака и мора после и џукелчето да го раниш.
Кога би можело да направат некоја заразна стерилност, да се дава на женки како вакцина.
poodvraten predlog ne sum slusnala, zdravi i neagresivni kucinja ako nikoj ne gi vdomi eutanazija?
a da se eutaniziraat site psihopati, nasilnici sto psihicki i fizicki maltretiraat zeni i deca , dodusa ima i zeni , pedofili, razni kriminalci koi droga prodavaat , kradat i sl ili ako slucajno zavrsat v zatvor hrani go na drzavna smetka, preku den slobodno gi pustaat da setaat , si idat v zatvor samo za spienje ... ama nee udri po kucinjata i mackite tie se losite
dno

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.543
Остај ги, не ги провоцирај со прашања. Гледаш дека двајцата се у некој Менгеле филм влезени, ќе измислувале вируси за стерилизација.
Исто вакви научници у секој филм откриваат вируси за зомби апокалипса.

Kajgana Shop

На врв Bottom