Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Lea напиша:
Сакам да бидам математичар и да работам во некоја добро опремена институција, како НАСА на пример...:)

или пак да возам шлепер по цела Европа...и сите да ме бараат за превоз на цигли или малтер...бидејќи јас најбезбедно би го правела тоа:pos:
кај го најде малтерот и циглите:pos: :pos: :pos: фала ти не сум се смеел од срце 2 дена ми го разубави денот

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
sakam da bidam diplomat ako ne sakam da bidam kosharkar akone togash neznam valjda ke si otvoram kafich

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Sakam da bidam bogat.Taka ke mozam da pravam se so sakam i da kupuvam se so sakam.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Јас коа ке пораснам сакам да бидам...пожарникар. :) Е тоа ми е желба од мал. Секогаш како мал многу сакав да си играм со цревото во двор и прскав се живо и диво, и го глеав оној цртанот Пожарникарот Сем (мислам дека беше така). Е ама мајка ми не ми дозволи да си ја остварам желбата, стално ми викаше дека ке сум настинел ако сум работел цело време со вода. Јебига... тоа ти е :)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Dani^^^ напиша:
Respect.Не ти е лоша идејата :wink:И јас исто т.е јас адвокат -конкретно .
ja на времето мислеф дека секој шо ќе се запише на право МОРА да стане адвокат....:pos:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
jas sakam eden den da stanam gazdarica na sopstven biznis shto go imam u glava ama za toa ke treba da stanam prvo bogata, pa da go otvoram biznis i da stanam gazdarica....inaku porano sakav da bidam mnogu raboti ama mislam deka gazdarica si e gazdarica...isto kako shto veli mojata gazdarica...rabotnik si e rabotnik gazda si e gazda...ostaj ti koj shto ti vika...:icon_lol:

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
Кај нас има мнооогу малку "газди". И сопсптвеници на дуќани колонијали кај нас се нарекуваат "газди" a возат Yugo и живеат као клошари.

Газда е нешто сосема друго. Се надевам дека не мислеше на таков газда т.е газдарица, него на онаква од правиот тип :)

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
moTaro напиша:
Кај нас има мнооогу малку "газди". И сопсптвеници на дуќани колонијали кај нас се нарекуваат "газди" a возат Yugo и живеат као клошари.

Газда е нешто сосема друго. Се надевам дека не мислеше на таков газда т.е газдарица, него на онаква од правиот тип :)

jas takov biznis ne bi ni otvorila, kako shto navede gore...:icon_lol: mislev na toj drugiot tip...valjda e toa istoto na koe i ti mislish:icon_lol:

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Normalno sakam da imam pari.Toa vo opciite za glasanje e krsteno-bogata. Vazi nemam protiv,naprotiv.:) Taka nema da mora da stanuvam sekoe sabajle i da odam na rabota,ke mozam da si kupam sopstven stan,ke imam kola kakva sto sakam,ke patuvam kade sakam,ke ostanam tamu kolku sakam,a mozebi i nema da se vratam?!

J

Johnny Stulic

Гостин
Од 5-8 години-комшијата Благоја (немаше баба да го чува)
од 8-11год.-шофер
од 11-15-рокер си некој познат џоа гитара че свирев:)
од 15-16 комшијата џоре(какви жени врткаше:cuc: )
од 17 -2... да преживеам:( (станав тоа што сакам ама џаба),моментално само подобра персона

Steve Vai

Guitar Wizzard
Член од
14 декември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
7
Ако станеш богат, можеш да бидеш и пејач, сигурно ќе си газда, зошто ќе имаш многу пари, ќе имаш и жени многу, ќе имаш се, ама ќе си СНОБ! Јас сакам само едно 3-400.000 евра, чисто да си ги решам основните проблеми.

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
па луѓе ако се нема пари богами не мозес пејачка или било што да станеш...

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Steve Vai напиша:
Ако станеш богат, можеш да бидеш и пејач, сигурно ќе си газда, зошто ќе имаш многу пари, ќе имаш и жени многу, ќе имаш се, ама ќе си СНОБ! Јас сакам само едно 3-400.000 евра, чисто да си ги решам основните проблеми.
Не е се до парите бе типче :ne: грешка ти е есапот,прај го тоа шо ке те прави срекен и исполнет,замисли да си познат пеач а доле 10 000 пичиња го врескаат твоето име и хистерично си ја кубат косата,а кој познат пеач нема пари,па ена вечер на Тоше за Н.Година му е 10 000 евра а замисли да бидеш познат во С.А.Д:pop:

Kajgana Shop

На врв Bottom