Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Хммм.. сакам да бидам ненормално богата. И сакам да бидам ДиЏеј-ка и да рокам тешки басоини у некој фенси клуб :twisted:

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
sakam da igram vo WNBA. ali toa ako ne mi uspee ke ja fakjam NASA i ke stanuvam astronaut

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Gledam mnogu lugje glasale za bogat,a mnogu malce za politicar.Pa kaj nas,vo nasava ni Makedonija,toa e edno isto-stani politicar i ke se valjas vo pari

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Нема опција ”манијак” или одушевљавач на жени (како што вика Тошо) :icon_lol: Ја тоа сакам да бидам :pos:

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Колите уште од како мал сум ги обожавал и нема да престанам да ги обожавам па сакам да станам некој славен тркач на коли или нешто слично!

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Mislam deka ovdeka ne se dobro dadeni opciive!!!ali toa e toa :)I ja isto glasav ali bezvrska posto ne znaev za so da se odluvcam...:)Zaso da ne zborime za ona sto sme sega a idninata da ja ostaime za posle!!!Zar ne mislite oti taka bi bilo podobro???

Lolita

Butterfly Kiss
Член од
16 јануари 2006
Мислења
230
Поени од реакции
10
Nema ja mojta opcija, ama zelba mi bila da bidam poznat fotograf, da imam najdobra fotografska oprema i da setam niz cel svet...Sonovi...:icon_lol:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Сакам да бидам жената на градинарот од Очајни домакинки:icon_lol:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
iii don't know...najverojatno bi sakala da bidam bogata pa ne e bitno vo koja sfera sum go zarabotila ili dobila toa bogatstvo...ili mozebi ne,hmmm mene zivotna zelba mi e psihijatar,a od gore navedenite valjda sportistka ili politicarka :)

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Iskreno nisto od ova... sakam da bidam normalen covek so malce poise sreka vo zivoto:) lol

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Дефинирај „нормален човек” :)

Kajgana Shop

На врв Bottom