Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.003
Toreador напиша:
Сакам да посегнам по ѕвездите, сакам да го почувстувам универзумот, сакам да се одделам од светот како што бебето се одделува од мајка си кога го раѓа, I want to be free.....
Лелеле ме умре од смеење бре Кириле!!!!
Го имам почувствувано тоа еднаш. Го одвоив телото од духот.
IT WAS FREAKY BUT GOOD. PERFECT!!!!

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
јас најискрено сакам некоја креативна работа....нема да поднесам еден ден да ме седнат у канцеларија и да ми тупнат пред мене пентиум кец па рачунај сметки цел ден....нешто или поврзано со музика,дизајнирање,јазици,скејт....

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Goddess of Chaos напиша:
јас најискрено сакам некоја креативна работа....нема да поднесам еден ден да ме седнат у канцеларија и да ми тупнат пред мене пентиум кец па рачунај сметки цел ден....нешто или поврзано со музика,дизајнирање,јазици,скејт....

ја би ти препорачал нешто со јазици, само не професорка :) нешто како мене, преведувач, ако сакаш јазици ке ти се допаѓа многу работава

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Гижо напиша:
ја би ти препорачал нешто со јазици, само не професорка :) нешто како мене, преведувач, ако сакаш јазици ке ти се допаѓа многу работава
сакам јазици....ама немам живци да бидам професорка хехе...преведувач си? и има работа?

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
не, стварно, сакам да имам влијание, да имам некоја голема фирма, во Јапан или Британија за производство на софтвер или киборшки чипови или така нешто.... :pos:

H

HCL

Гостин
Јас кога ќе пораснам сакам да бидам ловец што лови лисици...лисица,волк,заајааче,птици...хммм,да мечки,иии...и толку.:pos:

Ова беше на онаа емисијана за деца-што сакам да бидам кога ќе пораснам,не ја даваат веќе.Малиов што го кажа ова беше убацен во насловна шпица.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Goddess of Chaos напиша:
сакам јазици....ама немам живци да бидам професорка хехе...преведувач си? и има работа?

хехе, уште не сум преведувач, за две-три години можеби кога ке го завршам факултетот, и има работа у секое време, само треба да го погодиш јазикот, зашто англиски веќе секој ојле дојле знае, затоа си го земав јас германскиот, и многу добро се плаќа

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Sakam da bidam arhitekt.
Me privlekuva samata pomisla deka kje ostavam nesto zad sebe, koe kje trae uste dolgo vreme posle mene.Mozes da pravis sto sakas i kako sakas, mozes da bides del od "ukrasuvanjeto" na eden grad ili naselba, i se toa kako ti kje go zamislis i izvedes.
Ucam arhitektura sredno skolo i na toj fakultet kje idam.
Pa ako eden den, stanam uspesen arhitekt kje vi gradam kukji,i kje vi daam popust na site forumdzii :) :) :) :)
Shala na strana, stvarno e prekrasna profesija i umetnost :)

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
сакам да бидам ненормален. или не сакам да бидам нормален.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
pa od sekogash sakav da bidam diplomat. neznam zashto ama odsekogash mechatev da stanam diplomat na makedonija pa taka sea eve veche 3 meseci sum na faks otsek DIPLOMATIJA nevideno mi e teshko posho sevo ova go ucham na angliski ama ke se istrpi i koa ke se vratam bi sakam da mi se pruzi shansa da rabotam kako diplomat za nashata drzava :D

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
dajdo напиша:
pa od sekogash sakav da bidam diplomat. neznam zashto ama odsekogash mechatev da stanam diplomat na makedonija pa taka sea eve veche 3 meseci sum na faks otsek DIPLOMATIJA nevideno mi e teshko posho sevo ova go ucham na angliski ama ke se istrpi i koa ke se vratam bi sakam da mi se pruzi shansa da rabotam kako diplomat za nashata drzava :D
Fati toa casite, i samo trpelivo, vneseno i so pocit i ke go bide.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Со вратоврска, насмеан, дипломатски да ги миеш чашите и ич да не ти чуе. Бољи дипломат од садомијач во САД или рецепционер у Хотел Брамс нема!!

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
hehehe ozbilno mnogu dobra para napraiv ovoj mesec ne se shalam ali eve bash sea gi dobriv ocenkite i od 6 predmeti imam 4 10ki i 2 9ki i mnogu sum sreken

Kajgana Shop

На врв Bottom