Pilot ili kosmonaut, uste od mal sum sakal da bidam edno od ovie dve raboti. Ama jebi ga sudbina me oterala na druga strana. A zosto, mozebi sum gledal mnogu filmovi SF kako mal, koj ti znae, i od tie so avioni, TOP GAN itn. Sega si igram simulacii so voeni avioni, kolku da mi pomine merakot za letanje
Богата пејачка ама гласав за богата. И кај може ако си некоја добра и популарна пејачка да не бидеш богата? А ако не сум популарна не ни сакам да бидам пејачка.
Pejacka Najbolja profesija nema so. A i me biva za peenje pa moze dobri pari ke se izvadat:je: :je:Ama zaboraiv da kazam sakam da bidam pejacka ali bogata pejacka. Bogata pred se, glasav za bogata
Позната спортистка...па тренирав едно време кошарка сакам да продолжам ама некако...а ако бидеш познат спортист ќе имаш и парички..ама што ќе можам да бидам тоа ќе бидам нормално само ако ми се свиѓа
ок зш ми ја нема мојата работа јас ќе си кажам дека сакам да бидам успешен кординатор на невладина во иднина и секако да си имам проектчиња и да си ги водам итн итн
c c c breee site po parite!Prvo sakam da sum covek na mesto eden den,a od ova tuka epten sakam da sum zena polot mjauuu za dusa merak,a za pari hmmmm aj ke si dojdat i pilotite dobro zarabotuvaat.Ma ke go vidam cel svet...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.