Што правите кога сте сами дома?

*Lost_Soul*

I_I 3 I_I
Член од
31 јануари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
0
Многу ретко сум сама по дома, а кога сум обавезно има пуштено гласна музика и често си играм на музиката.Си пијам кафенце и мераклиски си пушам цигар

Dehumanizer

Chicken Invader
Член од
29 јуни 2008
Мислења
71
Поени од реакции
5
Рокам Катаклизм или Дисекшн до даска и уживам во моментот :)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Апгрејд: се легачам по кауч/фотеља во дневна. Она, ќе легнам вертикално, наопачки, нозе на наслонот горе, глава, раце и труп да ми виси, а и да подзабришам подот со косицата. У глава малце да ми удри. Размишљам. Демек. Па после ми здосадува, кревам глава и сфаќам дека градите ми искачаат од маица и неам грам крв во раце и нозе, главата ми тежи и секако не осеќам ништо. Па си ги анализирам колената некое време. Па пробувам да си ги бацам лактите. Финтава кај Лила у емисија ја видов ако памтам добро. Јебига, и ја сум за на клада понекогаш. После паузата пак се обесувам и си замишљам како плафонот е уствари под. И колку интересно би било да газам по плафонот уствари, а телевизорот и другиот мебел да би виселе од "подот". И прозорите би биле ниски. И вратата му доаѓа како на скала да е. Треба на скали да пробам ова. Под услов да не се истресам надоле. :nesvest: Шо ми се има десено од нормално одење, не па гледање наопачки. :icon_lol:

Патем, најубавите моменти од лектирата што ја пишував сега ги смислив док правев... Ова. Цели два дена. :icon_lol:

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Играм, скокам ко стока, што подразбира музика до даске. Опшнал: Зборам на телефон или барам помош да не бидам сам. Мухаха

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Го користам максимално времето и си уживам слушајќи музика,знам да почнам да рипам ако ептен ми се погоди некоја добра песна:),киснам на копјутер,на телефон,често се случува да земам да направам торта...:pipi:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Дувам и гледам филмови.
Time of my life.
Затоа многу ретко ме оставаат сам.

Street dog

Dogs need no condoms
Член од
8 октомври 2008
Мислења
41
Поени од реакции
1
Pa pretezno se kockame so drugarcinjata ................se zezam kuce sum jas neznam da se kockam:helou:..........

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Кога сум сама дома и не сум уморна слушам музика ама гласна,играм,пеам и кога ќе се уморам седнувам пред телевизор и гледам некој филм,па кога ќе станам си средувам по дома од досада!:pipi:

E

`EsCaPe`

Гостин
Истото што правам и кога не сум сама ...Слушам музика или на компјутер.. Единствено разлика е тоа што кога сум сама сум поопуштена и пејам, викам, танцувам.. Ех ... Уживанција.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Зависи.Понекогаш викам другари другарки правиме забава или нешто слично.Понекогаш стварно сакам да сум сам,да размислувам и то :)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Прво пуштам музика и ја чистам куќата. Правам убав ручек и ги викам другарките да поуживаме во него. Вечерта следува мини журка... Сепак само жени :) :) :)

Член од
30 септември 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
тогаш слушам музика,пијам кафе и нормално цигарче-пред компјутер

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Викам гости, ако сум расположена за нив, ако не правам генералка низ дома!

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Уживам.
И тоа премногу уживам.
Затоа и ретко ме оставаат сам.
Али,енивеј,тој ден коа ќе ме остават,се памти со генерации отпосле.:pos2: