Што правите кога сте сами дома?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Уживам во тишината...топејќи се уште при самата помисла дека нема да го слушнам отворањето на вратата по стоти пат денес :tapp:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Глеам порничи.
лее братучед кој трол си, треба на чичко ми директ линк да му дадам од постов :pos:

бај д веј, што правам кога сум сам дома?
во принцип скоро никогаш не сум сам дома, а кога моите одат некаде - и јас одам некаде, или технички кажано - дома идам да спијам само ;)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.503
Поени од реакции
8.182
ххх дома коа сум сам, музика до трт, кафенце си варам, на интернет, едноставно по ништо не се разликува од кога сум со моите...

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
deneska vratot me fati secevme kajsijata nadvor mi krcna taka da sam su sea odmaram se toplam i gledam tv -_-... nemozam da izlezam

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
80% од времето сум сам дома и играм кошарка у подрум :)

Ааа да и гласна музика. Имам јак surround систем и кога го рокам до даска се тресат пенџерите :):) Па кога ќе пуштим death metal.. лелеее

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Гласна музика,интернет, седење пред пц или Тв

BaBy_Vik

...SiMpLy AdOrAbLe...
Член од
4 декември 2007
Мислења
66
Поени од реакции
0
Екнувам музика на цел глас - пееем или играам :):):):):):):):)

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
викам друштво и праиме журка зошто скоро никогаш не сум сам дома ама кога ке начекам момент :vozbud::vozbud:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
најчесто иде јак hardstyle или psy и по неколку минути следува 15 минутна расправија со комшијата во која ја тепам секогаш и после ке се убаци некој да ми квари просек... а ако не се убаци онда се клапнуем на мсн и цртам графити додека грми музиката.... и това

Член од
25 септември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
4
Epa vaka... 1. seda ko luda od zori do zori, 2.kukata posle lishi na dzungla u izobilstvo na brza hrana, gjusovi i nes-kafinja, 3.na dvd lud film 4.na pc gooooleema konverzacija so miljon dushi i teshki zezanja,5. ''densing'' chas + lud prirodno nadrogiran chovek kako mene = haos sostojba doma a haos sostojbata e sostojba na stabilnost barem taka vika profata po fizika,6.zezanje preku telefon ako se ima kredit(od domashen ne vrtam ke me fati tato), 7. drushtvo za kraj kako jagoda na shlag, 8. vrishtenje na glas do daska, 9. raspravanje so policajcite i komshiite koi mislat deka nekoj me koljal pa vikale policija... ETC...:tv::jaj::kesa:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
за мене би било што правите кога не сте сами дома :pos2:
пошто скоро по цекл ден сум сам,и више апла немам врска што да правам кога сум сам.
кога сум сам зборам сам со себе,као лудак :vozbud:

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Уживам во тоа што сум сама,,си правам што сакам и кога сакам,,максимално го искористувам тоа време само за мене :pipi:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
..Нишо ќе викнам друштво и ќе гледаме филм..
ќе уживам во таа привилегија еден ден да сум сама:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom