Што не ми се допаѓа во Македонија

M

marsovka

Гостин
Еве дефиниција.....
напиши ја не може да дефинираш некој термин врз основа на личности кои ја носат етикетата анти-македонци

зошто едноставно не си кажете дека тоа се луѓе кои не се согласуваат со владинаата политика?И дека не ги интересира национализмот ?уствари дека се грозат од тоа ?И дека имаат став кој не е слични со на тој на владата во врска со било што ...

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Леле стварно ау не знаев :pipi:
Одам сеа да се лоботомирам и само ќе гледам сител ветувам веќе дека нема да гледам било која друга останата телевизија

дефинирај ми анти-македонци што е според тебе ?
What he said....

Еве дефиниција.....

напиши ја не може да дефинираш некој термин врз основа на личности кои ја носат етикетата анти-македонци

зошто едноставно не си кажете дека тоа се луѓе кои не се согласуваат со владинаата политика?И дека не ги интересира национализмот ?уствари дека се грозат од тоа ?И дека имаат став кој не е слични со на тој на владата во врска со било што ...
Како и да ги превртуваш зборовите АНТИ МАКЕДОНЦИ се.

Џабе ви се тие фрази, демек анти-владата се, а не Македонија...

M

marsovka

Гостин
What he said....

Како и да ги превртуваш зборовите АНТИ МАКЕДОНЦИ се.

Џабе ви се тие фрази, демек анти-владата се, а не Македонија...
не ги превртувам фразите ,колку досега беа етикетирани така ?Многу...
Колку од тие со етикета се имаат спротиставено на владат и нејзината лоша политика ?преброј ќе видиш дека се 90%
Уствари зошто беа етикетирани? ,за да нивното мислење и став биде дискредитирано,

Океј јас сум анти -македонец,марсовец,сдсм,шизофреник,курва итн
кажи ме како сакаш

И сеа ќе бидеш доволно љубезен да ме сослушаш внимателно што имам да кажам ?

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007

Треба да разликуваш луѓе кои се против владата и луѓе кои се против владата, а истовремено работат за грчките интереси!

Сега ти сама откриј кој се тоа анти-Македонците ;)

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44

Антимакедонец е личност која плука и се исмева со македонската историја.
Антимакедонец е личност која работи за интереси спротивни на македонските.
Личност која се ГРОЗИ од своите предци.
Личност која нема муда да признае дека му сметаат Македонците и Македонија,па затоа својата антимакедонштина ја крие зад некаква си божемна критика на владата.
Доволно...??
Се разбира ова се однесува на домашните антимакедонци.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
не ги превртувам фразите ,колку досега беа етикетирани така ?Многу...
Колку од тие со етикета се имаат спротиставено на владат и нејзината лоша политика ?преброј ќе видиш дека се 90%
Уствари зошто беа етикетирани? ,за да нивното мислење и став биде дискредитирано,

Океј јас сум анти -македонец,марсовец,сдсм,шизофреник,курва итн
кажи ме како сакаш

И сеа ќе бидеш доволно љубезен да ме сослушаш внимателно што имам да кажам ?
Кажи си што ти лежи на душа... секакви срања сум прочитал до сега.

Никој не ти брани ни тебе, ни на овие анти-македонците, апсолутно никому. Ја мразам владата поради ова, да ти кажам искрено. Дозволува секакви шлајмови да пишуваат есеи колку лоша е Македонија и народот нејзин со се историјата и културата... пуста демократија.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ме нервираат сите анти-македонци, сите комуњари СДС-овски и не СДС-овски, сите бугарофили, србомани и гркомани и дивото племе што го спомна Виктораниус.

И личности како Суисајд Месаја, Зевсус, Реален 07 и оваа над мене...
Види kiksuperman.
Мене случаи како тебе (и слични на тебе), ама ич не ме нервираат.
А знаеш зашто.
Затоа што вие сте само плод на една агресивна пропагандна машинерија која едноставно не може да опстојува и егзистира без замислени внатрешни непријатели.

Дел од таа машинерија, која на голем број млади Македонци мозокот буквално им го направи ко швајцарско сирење, се и овие двајца подолу.

За да не дојде до забуна - вториот и четвртиот од лево накај десно.

Едит:
Не прашуј зашто, бидејќи во блиска иднина и самиот ќе се увериш.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Види kiksuperman.
А знаеш зашто.
Затоа што вие сте само плод на една агресивна пропагандна машинерија која едноставно не може да опстојува и егзистира без замислени внатрешни непријатели.

Дел од таа машинерија, која на голем број млади Македонци мозокот буквално им го направи ко швајцарско сирење, се и овие двајца подолу.

Едит:
Тоа се Македонци.

Kthxbye

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Види kiksuperman.
А знаеш зашто.

Едит:
Реален, едно неполитичко прашање. Навиваш ли за Македонија кога играат Македонските репрезентации?

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Реален, едно неполитичко прашање. Навиваш ли за Македонија кога играат Македонските репрезентации?
Извини MkDon, ама на глупави прашања од принцип не одговарам.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Извини MkDon, ама на глупави прашања од принцип не одговарам.
Како "реален" би требало да одговараш реално на сите прашања, а сите знаеме дека одбегнување на одговор е еднакво со не!
Велиш Македонците сме "плод на една агресивна пропагандна машинерија која едноставно не може да опстојува и егзистира без замислени внатрешни непријатели."
Де објасни ни чиј плод си ти и зошто да бидеме како тебе??

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Како "реален" би требало да одговараш реално на сите прашања, а сите знаеме дека одбегнување на одговор е еднакво со не!
До која мера треба да ти биде испран мозокот, за да мислиш дека ексклузивното право за да бидеш Македонец и да си ја сакаш својата држава, припаѓа единствено на ДПМНЕ и нејзините лоботомирани јуришници ?
Велиш Македонците сме "плод на една агресивна пропагандна машинерија која едноставно не може да опстојува и егзистира без замислени внатрешни непријатели."
Каде сум го рекол ова ?

Да појаснам, иако мислам дека сум јасен.
Агресивната кампања за перење мозок и барање државни непријатели се води од страна на ДПМНЕ.
Исход од сево ова и жив пример - твоето прашање:
Треба пошироко објснување ?

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
До која мера треба да ти биде испран мозокот, за да мислиш дека ексклузивното право за да бидеш Македонец и да си ја сакаш својата држава, припаѓа единствено на ДПМНЕ и нејзините лоботомирани јуришници ?
И ова го вели најголемиот лоботомиран јуришник на СДСМ...
Ниту еднаш во ниту еден твој пост немаш кажано нешто убаво за Македонија, нешто лошо за СДСМ, туку секој твој пост е насочен против владата.
И што сакаш да заклучиме? Дека тебе те интересира Македонија како Македонец?? Ма ајде бре!
Те интересираат само парите кои ги добиваш за оцрнување на се што е од сегашната влада!
Немој да ми кажеш дека ниту едно нешто добро не направила владата, и дека се што направил Бранко е добро??
Ако беше реален, ќе можеше да одговориш!

И запомни:Не се јуришници на ВМРО ДПМНЕ сите оние кои што се против СДСМ! Тие за твоја информација се реални Македонци! А ти таков, не си!

Kajgana Shop

На врв Bottom