ANTIPATER
of Macedon
- Член од
- 8 јуни 2008
- Мислења
- 1.181
- Поени од реакции
- 44
Еве дефиниција.....дефинирај ми анти-македонци што е според тебе ?

Еве дефиниција.....дефинирај ми анти-македонци што е според тебе ?
напиши ја не може да дефинираш некој термин врз основа на личности кои ја носат етикетата анти-македонциЕве дефиниција.....
What he said....Леле стварно ау не знаев
Одам сеа да се лоботомирам и само ќе гледам сител ветувам веќе дека нема да гледам било која друга останата телевизија
дефинирај ми анти-македонци што е според тебе ?
Еве дефиниција.....
![]()
![]()
Како и да ги превртуваш зборовите АНТИ МАКЕДОНЦИ се.напиши ја не може да дефинираш некој термин врз основа на личности кои ја носат етикетата анти-македонци
зошто едноставно не си кажете дека тоа се луѓе кои не се согласуваат со владинаата политика?И дека не ги интересира национализмот ?уствари дека се грозат од тоа ?И дека имаат став кој не е слични со на тој на владата во врска со било што ...
не ги превртувам фразите ,колку досега беа етикетирани така ?Многу...What he said....
Како и да ги превртуваш зборовите АНТИ МАКЕДОНЦИ се.
Џабе ви се тие фрази, демек анти-владата се, а не Македонија...
Треба да разликуваш луѓе кои се против владата и луѓе кои се против владата, а истовремено работат за грчките интереси!напиши ја не може да дефинираш некој термин врз основа на личности кои ја носат етикетата анти-македонци
зошто едноставно не си кажете дека тоа се луѓе кои не се согласуваат со владинаата политика?И дека не ги интересира национализмот ?уствари дека се грозат од тоа ?И дека имаат став кој не е слични со на тој на владата во врска со било што ...
Антимакедонец е личност која плука и се исмева со македонската историја.напиши ја не може да дефинираш некој термин врз основа на личности кои ја носат етикетата анти-македонци
Кажи си што ти лежи на душа... секакви срања сум прочитал до сега.не ги превртувам фразите ,колку досега беа етикетирани така ?Многу...
Колку од тие со етикета се имаат спротиставено на владат и нејзината лоша политика ?преброј ќе видиш дека се 90%
Уствари зошто беа етикетирани? ,за да нивното мислење и став биде дискредитирано,
Океј јас сум анти -македонец,марсовец,сдсм,шизофреник,курва итн
кажи ме како сакаш
И сеа ќе бидеш доволно љубезен да ме сослушаш внимателно што имам да кажам ?
Види kiksuperman.Ме нервираат сите анти-македонци, сите комуњари СДС-овски и не СДС-овски, сите бугарофили, србомани и гркомани и дивото племе што го спомна Виктораниус.
И личности како Суисајд Месаја, Зевсус, Реален 07 и оваа над мене...
Тоа се Македонци.Види kiksuperman.
Мене случаи како тебе (и слични на тебе), ама ич не ме нервираат.
А знаеш зашто.
Затоа што вие сте само плод на една агресивна пропагандна машинерија која едноставно не може да опстојува и егзистира без замислени внатрешни непријатели.
Дел од таа машинерија, која на голем број млади Македонци мозокот буквално им го направи ко швајцарско сирење, се и овие двајца подолу.
![]()
За да не дојде до забуна - вториот и четвртиот од лево накај десно.
Едит:
Не прашуј зашто, бидејќи во блиска иднина и самиот ќе се увериш.
Реален, едно неполитичко прашање. Навиваш ли за Македонија кога играат Македонските репрезентации?Види kiksuperman.
Мене случаи како тебе (и слични на тебе), ама ич не ме нервираат.
А знаеш зашто.
Затоа што вие сте само плод на една агресивна пропагандна машинерија која едноставно не може да опстојува и егзистира без замислени внатрешни непријатели.
Дел од таа машинерија, која на голем број млади Македонци мозокот буквално им го направи ко швајцарско сирење, се и овие двајца подолу.
![]()
За да не дојде до забуна - вториот и четвртиот од лево накај десно.
Едит:
Не прашуј зашто, бидејќи во блиска иднина и самиот ќе се увериш.
Извини MkDon, ама на глупави прашања од принцип не одговарам.Реален, едно неполитичко прашање. Навиваш ли за Македонија кога играат Македонските репрезентации?
Претпоставувам како појдовна точка за тоа се сметаш самиот ти?..Извини MkDon, ама на глупави прашања од принцип не одговарам.
Како "реален" би требало да одговараш реално на сите прашања, а сите знаеме дека одбегнување на одговор е еднакво со не!Извини MkDon, ама на глупави прашања од принцип не одговарам.
До која мера треба да ти биде испран мозокот, за да мислиш дека ексклузивното право за да бидеш Македонец и да си ја сакаш својата држава, припаѓа единствено на ДПМНЕ и нејзините лоботомирани јуришници ?Како "реален" би требало да одговараш реално на сите прашања, а сите знаеме дека одбегнување на одговор е еднакво со не!
Каде сум го рекол ова ?Велиш Македонците сме "плод на една агресивна пропагандна машинерија која едноставно не може да опстојува и егзистира без замислени внатрешни непријатели."
Треба пошироко објснување ?Реален, едно неполитичко прашање. Навиваш ли за Македонија кога играат Македонските репрезентации?
И ова го вели најголемиот лоботомиран јуришник на СДСМ...До која мера треба да ти биде испран мозокот, за да мислиш дека ексклузивното право за да бидеш Македонец и да си ја сакаш својата држава, припаѓа единствено на ДПМНЕ и нејзините лоботомирани јуришници ?