Што не ми се допаѓа во Македонија

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Мене не ми се допаѓа што сите Македонци го сфаќаме светот како поле за културен натпревар меѓу народите. Има време за култура, допрва ни претстојат војни.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Mene mi smetaat albanskite irendentisti i sovinisti. Makedonskiot narod ednostavno ne zasluzuva takov slajm vo svojata zemja. Taman mislis deka trgnale rabotite na poarno i ete ti nekoj si mocko rufi ke pravi dvonacionalna drzava. Nema kraj, samo zaradi takov olos nemame investicii i sozivot.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Mene mi smetaat albanskite irendentisti i sovinisti. Makedonskiot narod ednostavno ne zasluzuva takov slajm vo svojata zemja. Taman mislis deka trgnale rabotite na poarno i ete ti nekoj si mocko rufi ke pravi dvonacionalna drzava. Nema kraj, samo zaradi takov olos nemame investicii i sozivot.

:smir::vozbud:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Ќути бе таму избегавте како пизди од Косово сите до еден кога требаше да се брани сега чаталење е џабе. Колку и да не ги сакам за некои работи Србите, ама мора да им признаам дека стварно имаат патриотизам и знаат како треба со непријател. Инаку на кој би му се допаѓало да има терористи во парламент? Ете тоа е најлошото што може да се каже за Македонија. Нас ни ги ставија во парламент а кај нив доживотен затвор... Зборувам за Американците нормално.

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
1.Терористи во влада.
2.Соросоиди.
3.Спамот по медиумите.
4.Тија што земаа бугарски пасош.
5.Храбрите јунаци(бегалци) од српската покраина Косово и Метохија.
6.Арчење пари за џабе од Гфујо.
7.Пекмезење пред Грчка.
8.Титоистите.
9.Феминистки што залагаат абортусот да биде легален.
10.Тоа што улицата моја е крпена,крпена,крпена и незакрпена.
11.................

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Се ми се допаѓа во Македонија. Мила и најубава.
Друго е што некои не го ценат тоа па или ја нагрдуваат или ја кодошат или ја уназадуваат или ја парчосуваат. Таквите сами себе си не си се допаѓаат.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
1.Лажните Патриоти
2.Предавниците
3.Комуњарите
4.Ши******* тие што мислат дека ќе ни одземат дел од Македонија мислат ако се накотат по 10 души во едно семејство ќе направат нешто и бараат премногу права:nerv:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Ќути бе таму избегавте како пизди од Косово сите до еден кога требаше да се брани сега чаталење е џабе. Колку и да не ги сакам за некои работи Србите, ама мора да им признаам дека стварно имаат патриотизам и знаат како треба со непријател. Инаку на кој би му се допаѓало да има терористи во парламент? Ете тоа е најлошото што може да се каже за Македонија. Нас ни ги ставија во парламент а кај нив доживотен затвор... Зборувам за Американците нормално.
A ti bugar si neli!, prodolzi da sonuvas kako nie sme begale hehe, ni eden albanec ne bega od srbin toa da ti e jasno ednas za sekogas. Nie sme narod na zborot, silen narod, narod koj ne se plasi od nikogo, osven toa ako se raboti za nacionalno prasanje tamu sme site kako eden, toa veke sme go dokazuvale ako treba i do posleden gineme, no ne dozvoluvame nekoj da si poigruva so nas. Ako srbite se patrioti kako sto ti vikas, ALBANCITE se 10 pati poveke.:helou::pos2::pos2:

M

marsovka

Гостин
1.Терористи во влада.
2.Соросоиди.
3.Спамот по медиумите.
7.Пекмезење пред Грчка.
8.Титоистите.
11.................
пу јзк стварно бе клада само за нив

1.Лажните Патриоти
2.Предавниците
3.Комуњарите
4.Ши******* тие што мислат дека ќе ни одземат дел од Македонија мислат ако се накотат по 10 души во едно семејство ќе направат нешто и бараат премногу права:nerv:
пљук X 100

да се каменуваат бре мамата одма сеа поднесете предлог закон со кој секој кој е предавник ,комуњар итн да се спали на клада или само пресели во бугарија или грција

Член од
28 март 2006
Мислења
17.904
Поени од реакции
12.456
Што не ми се допаѓа. Што нема пари, јбг и што има многу лопови-премногу.

Б

Бат Елохим

Гостин
1."Patriotite" predvodeni od Latas, Milenko i Janko.
2."Patriotite" cij idol e Aleksandar Makedonski.
3."Patriotite" koj pretpladne cekaat u red za grcka viza a popladne serat za nekoj si patriotizam.
4. 40% makedonci koj glasaat za Vmro samo zaradi toa sto im dade subvencii i vauceri
5. 25% od naselenieto koj se so antidrzavna politika i misla.
6. Sdsm poradi nesposobnosta da napravi nesto vo vremeto koga vladeaa.
7. Nepismenosta zastapena vo administracijata.
8. Gnasotiite koj gi gledame na site strani, pred nekoja godina barem Radika bese cista, idete sega da ja vidite.
9. Iskompleksiranosta kaj pogolem broj makedonci od sopstveniot folklor
10. Makedonskiot mentalitet bez muda ( smeneto e zname i ime i nikoj ama bas nikoj nisto ne napravi) ( da ti gi ebam patriotite da ti gi ebam)
вакви створења!
Ти го дишат воздухот, ти ја газат земјата, а ти серат за народот!
+
учат во Бугарија а ти бистрат политика за Македонија!
+
се праат патриоти а едвај чекаат виза за некаде да ја здувнат и да кукаат таму како во Македонија се било прљаво, нечисто и загадено... а не сфаќаат дека они се главните загадувачи.:toe:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Се во оваа држава е срање
веќе 20 години.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
A ti bugar si neli!, prodolzi da sonuvas kako nie sme begale hehe, ni eden albanec ne bega od srbin toa da ti e jasno ednas za sekogas. Nie sme narod na zborot, silen narod, narod koj ne se plasi od nikogo, osven toa ako se raboti za nacionalno prasanje tamu sme site kako eden, toa veke sme go dokazuvale ako treba i do posleden gineme, no ne dozvoluvame nekoj da si poigruva so nas. Ako srbite se patrioti kako sto ti vikas, ALBANCITE se 10 pati poveke.:helou::pos2::pos2:
I toa do koga ke trae ? Dok ne ve podbere petnaesta Sumadiska brigada.

1.Терористи во влада.
2.Соросоиди.
3.Спамот по медиумите.
7.Пекмезење пред Грчка.
8.Титоистите.
11.................
Pameten decko :wink:

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18
Претераниот национализам, летањето во облаци со приказните за Македонија како зачетник на цел цивилизиран свет, исполитизираност на се во државата, непотизмот, корумпираност, недостаток на лична, еколошка, уметничка, естетска, меѓучовечка култура, расипаност во спортот и музиката... Сеа за сеа толку. За жал сите овие работи ми ја расипуваат убавата слика за Македонија, работи кои се надевам дека ке ги снема или барем ке се намалат до точка на толерантност.
Претеран национализам? Македонија како зачетник на цел цивилизиран свет?

Да обвиниш Македонец за национализам, е со еден збор смешно. Јас незнам дека Македонија и Македонците се сметаат за зачеток на целиот цивилизиран свет, историјата која се учи сеуште е за доаѓањето преку Дунав и буквално никаде не се споменува такво нешто. Погледни Грциве доле на југов, што ги учат на часовите по историја.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Сеуште нема некој обесен сдсовец.. Констатацијата е нема прогрес и треба владата посериозно да размисли за задоволување на желбата на целиот народ.
Замислете си бузле или иљовски или стево или савка или штерјо да ги видиме како висат на канделабрите на водњанска..
Колку ќе се исполни срцето и ќе се влее надеж дека следни се бучко, шеќерка, бане, андов итн.
Дајте му на народот она кое сака да го види.
Доста одоговлекувате.

Kajgana Shop

На врв Bottom