И ова го вели најголемиот лоботомиран јуришник на СДСМ...
Ниту еднаш во ниту еден твој пост немаш кажано нешто убаво за Македонија, нешто лошо за СДСМ, туку секој твој пост е насочен против владата.
Агресивната кампања која ја спомнав до толку ви го поматила видот, за да мислите дека плукањето по опозицијата е всушност сакање на Македонија.
Мојата љубов и лојалност спрема државата ја имам покажано и докажано секогаш кога сум осетил дека има потреба од тоа.
Но најмалку имам намера тоа да го објаснувам на тинејџери и адолесценти кои сеуште во поптполност не ја имаат научено функцијата на она што им е меѓу нозете.
И што сакаш да заклучиме? Дека тебе те интересира Македонија како Македонец?? Ма ајде бре!
Секој заклучок на испран мозок кој мисли дека само тој и мала група околу него се избрани од Бога за да бидат Македонци, за мене е ирелевантен.
Те интересираат само парите кои ги добиваш за оцрнување на се што е од сегашната влада!
Ај вака:
Колкава сума на пари (помножено 10 милиони) директно индиректно или по било кој основ јас сум добил поради како што велиш оцрнувањето на ДПМНЕ, толкава сума на пари ти во целиот твој живот да видиш.
По пластично:
Доколку мојата заработка (од ова за кое си напишал) изнесува само едно единствено евро, твојата животна акумулација на пари би била десет милиони евра.
Во споротивно со нула не се множи
Моит вака ?
Немој да ми кажеш дека ниту едно нешто добро не направила владата, и дека се што направил Бранко е добро??
Ако беше реален, ќе можеше да одговориш!
Наместо да се фаќаш за никот, реплицирај ми таму каде што мислиш дека не сум во право.
И запомни:Не се јуришници на ВМРО ДПМНЕ сите оние кои што се против СДСМ! Тие за твоја информација се реални Македонци! А ти таков, не си!
А ти заппомни дека тебе сеуште курето не ти е дораснато за да прашуваш дали и колку Јас се чувствувам Македонец.
Имав еден другар многу често си имаше борба против замислен противник, фала богу ги остави тромадолите и добар е сега, дури и факултетот си го заврши.
Сакаш да кажеш дека Влатко Ѓорчев со својата појава ги дрогира луѓево

, дај не биди смешен размислуваат луѓево со сопствена глава не се дрогирани зомби.
Дали со сопствена глава размислува оној кој шири теза дека сите останати освен него се предавници и одродници ?
како може некој да биде реален кога кај него не постои самокритика ...
Твојата функција овде е да продаваш морал и етика, или да дискутираш и реплицираш на она со кое не се согласуваш ?
постои само самобендисаност и чувство дека е најпаметен од сите ...
зар може таков човек да биде реален?
Тоа си се твои лични комплекси и јас тука ништо ти неможам, освен да те повикам низ дискусија аргументирано да ми ги побиеш ставовите и размислувањата.