Што не ми се допаѓа во Македонија

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Крајната исполитизираност на се и сешто.

M

Mario Gómez

Гостин
Политиката во спортот и во се и сешто, комуњарите, бугарофили, лажни патриоти или 89,6% од целата популација.:toe:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Претераниот национализам, летањето во облаци со приказните за Македонија како зачетник на цел цивилизиран свет, исполитизираност на се во државата, непотизмот, корумпираност, недостаток на лична, еколошка, уметничка, естетска, меѓучовечка култура, расипаност во спортот и музиката... Сеа за сеа толку. За жал сите овие работи ми ја расипуваат убавата слика за Македонија, работи кои се надевам дека ке ги снема или барем ке се намалат до точка на толерантност.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
vo Makedonija ne mi se bendisuvaat samo prokolnatite malodusnici i predavnici koi plukaat po nasata zemja!!!!!

M

marsovka

Гостин
етикетирањето се со цел да дискредитира било каква идеа дадена од таа личност или аргумент дали против власта или опозицијата

Кратковидноста на повеќето луѓе ,немањето храброст и свест кај голем дел популацијата поради ова сме во транзиција и криза веќе 20 години

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
ќе видиме, ќе видиме ...
времето ќе покаже ..
а тоа ќе биде скоро ...

koga skoro...jebote blagi rimski papa....:) se iznacekav be.....
Konceptot nie lizenje g'z na albancite i malce da ne ebat za da ima sozivot dur pola makedonija stana albanska.
samo pola????? mene kako mi se gleda ...toa biznis planot e veke za cela...pola bese 1941..:)
vo Makedonija ne mi se bendisuvaat samo prokolnatite malodusnici i predavnici koi plukaat po nasata zemja!!!!!
pljuk...pljuk...:)
етикетирањето се со цел да дискредитира било каква идеа дадена од таа личност или аргумент дали против власта или опозицијата

Кратковидноста на повеќето луѓе ,немањето храброст и свест кај голем дел популацијата поради ова сме во транзиција и криза веќе 20 години
jebi ga...kaj nas nikogas nemalo avtoriteti..nitu pocit kon avtoritetot...VISTINSKIOT....toa znaci deka nemame nI ELITA, a narod bez elita e GOLA VODA.... :)

M

marsovka

Гостин
jebi ga...kaj nas nikogas nemalo avtoriteti..nitu pocit kon avtoritetot...VISTINSKIOT....toa znaci deka nemame nI ELITA, a narod bez elita e GOLA VODA.... :)
кажи де сами сме си криви
кај нас ги плукаме во странство ги сметаат за богови,сами си ги бркаме луѓето ,додуша само за нас спас се турците да се вратат барем кај нив имало ред и авторитет кој писне апсана и крај

ајде и јас еден пљук

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Тоа што ако го дадам своето мислење на темава ќе бидам етикетирана со оној модернион збор што почнува на К. И тоа...

M

marsovka

Гостин
Тоа што ако го дадам своето мислење на темава ќе бидам етикетирана со оној модернион збор што почнува на К. И тоа...
знам бе боже сачуј овде да купиш кондоми продавчкана ќе те памти цел живот како онаа.....
инаку кажи за тоа е форум да си кажеме што ни лежи на душа

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Тоа што ја укинаја веронауката под превезот на секуларноста.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Во секој сегмент на животот е присутна политиката згора на тоа секој ја разбира и ја дискутира.

M

marsovka

Гостин
Во секој сегмент на животот е присутна политиката згора на тоа секој ја разбира и ја дискутира.
не зборавај етикетира и дек секој негов став треба да биде и твој став и на сите и дека секој кој каже во спротивно е луд или ненормален во најмала рака

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.056
Поени од реакции
51.425
наслението...
Превезите и лицемерието највеќе ме иритираат, да се чудиш бе како може толку навидум глуп народ да е толку добар во глумење лудило.
Помодарење, позирање,(инстант патриоти и уште поинстант космополити) пратење трендови,слепо верување во ликови без притоа уклучена основна логика исто така.
Се на се народ без дух.

“Турциии вратете се со вас барем ред се знаеше’’ Гарфилд.
: )

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Не ми се допаѓа тоа што никој не води сметка за високообразованото население, си вложил толку труд и средства, а никој не ти гарантира вработување само врз основа на твоите квалификации и способности.

Kajgana Shop

На врв Bottom