Koj licno baby???mene mi smetat debilcinja so pisuvaat na temava![]()
ќе видиме, ќе видиме ...
времето ќе покаже ..
а тоа ќе биде скоро ...
samo pola????? mene kako mi se gleda ...toa biznis planot e veke za cela...pola bese 1941..Konceptot nie lizenje g'z na albancite i malce da ne ebat za da ima sozivot dur pola makedonija stana albanska.
pljuk...pljuk...vo Makedonija ne mi se bendisuvaat samo prokolnatite malodusnici i predavnici koi plukaat po nasata zemja!!!!!
jebi ga...kaj nas nikogas nemalo avtoriteti..nitu pocit kon avtoritetot...VISTINSKIOT....toa znaci deka nemame nI ELITA, a narod bez elita e GOLA VODA....етикетирањето се со цел да дискредитира било каква идеа дадена од таа личност или аргумент дали против власта или опозицијата
Кратковидноста на повеќето луѓе ,немањето храброст и свест кај голем дел популацијата поради ова сме во транзиција и криза веќе 20 години
кажи де сами сме си кривиjebi ga...kaj nas nikogas nemalo avtoriteti..nitu pocit kon avtoritetot...VISTINSKIOT....toa znaci deka nemame nI ELITA, a narod bez elita e GOLA VODA....![]()
знам бе боже сачуј овде да купиш кондоми продавчкана ќе те памти цел живот како онаа.....Тоа што ако го дадам своето мислење на темава ќе бидам етикетирана со оној модернион збор што почнува на К. И тоа...
не зборавај етикетира и дек секој негов став треба да биде и твој став и на сите и дека секој кој каже во спротивно е луд или ненормален во најмала ракаВо секој сегмент на животот е присутна политиката згора на тоа секој ја разбира и ја дискутира.