Што научивте од последната врска во која бевте?

Член од
23 октомври 2012
Мислења
11
Поени од реакции
14
Само јако ебање и по потреба ќотек на женско , ништо друго

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Да,нормално дека планирам таму да отидам и работам...но не можам веднаш затоа што немам соодветни финансиски средства...али пак...мислам дека не е тој начин на раскинување...таа треба да дојде за неакде околу 20 дена,па би можеле сето тоа заедно да го разговараме,а не преку facebook...
Научив дека колку и да ја сакаш,колко да правиш се за неа,на кратој ти произлегува истиот происход исто како да не си ја сакал,да не си ја почитувал.........во што е разликата?Милсев дека тоа се ќе ми се исплати еден ден...Ете како ми се врати,у 5 до 10 на facebook...
Подобро ова отколку да остане со тебе и зад грб да ти набива рогови и да ти кажува колку те сака, неможе без тебе и слично. Ако ништо друго, барем била искрена.
Невреди да се троши енергија, нерви и време за луѓе кој не го заслужуваат тоа.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
демек ти никад не си баталила нешто старо за нешто ново кога ќе најдеш поинтересно?
За нешто ново да ти интересно, треба старото да не оди. Разбираш?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
За нешто ново да ти интересно, треба старото да не оди. Разбираш?
Демек ако оди старото и најдеш нешо ново поинтересно нема шанси да го оставиш старото?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Прост пример...Дете си игра со играчка која си ја сака веќе долго време... но добива на поклон нова поинтересна играчка... Нема да ја батали старата?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Прост пример...Дете си игра со играчка која си ја сака веќе долго време... но добива на поклон нова поинтересна играчка... Нема да ја батали старата?
Прост пример. Дете и созреана личност. Мислам дека се разликуваме од децата, неможеш да се понашаш како дете. Денес не ми се иде на работа еј не идам. Дај ми бело чоколадо, не црно сакам. Трансакцијава да ја пуштам на сметкава, а не на оваа сметка.
Сега ти ако збориш за тинејџери, тоа е друга работа.

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Седи си Норче позади твоите принципи, не дозволувај кретени да ти ја матат водата.

И друго - додека не оздравиш од една врска, не влегувај во друга. Секако некој ќе испадне повреден, а ти ќе потрошиш уште многу време и пари на алкохол, трудејќи се споменот на бившиот да го удавиш во алкохолот и да го замениш со сегашниот.. Не оди таа така.

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Научив дека не треба премногу да им се верува на партнерките. Имаше и други ствари што ги научив ама оваа е најбитната ствар.

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Норче да знаеш само какво топено сирење правам дома, ќе заборавиш на алкохоли.

Инаку од последната врска научив дека не треба да се заљубуеш во жена што не јади месо.

Немој со тие карти, сирење, дури ни јас не знам колку ми се слабост.. :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom