Vecerva me povikaj tebe,vo tvoite pregratki,vecerva mil moj gi doprev tvoite usni so vkus na oriental....mnogu sum srecna..Dodeka ne bese domene ja gledav rekata pred mene i vodata vljubena vo svojot tek, brzase i taa vo pregratkite na sakaniot, razmisluvav za nas dvajca....Jas ti ja otvoriv dusata, ti go podariv srceto....ti ja podariv cela moja ljubov, mislev deka momentot sto go ziveam ne e stvarnost,se plasev da gi zatvoram ocite mislejci deka ce isceznis.....Koga se vrati i gi dopre moite usni so nezen baknez iscezna celata moja bolka, sakav samo da te gledam,sakav samo da te baknuvam i da te drzam za raka..Toplinata na tvojata koza mi davase sila, no mil moj sakav da ti dadam i del od mojata sila....Nikogas nema da zazalam pa i ako toa bese nasiot posleden baknez, pocustvuvav barem deka mozam da te gusnam...Na zaminuvanje mi go podari moeto omileno cede, mi rece: ''ZEMIGO ,OVA ZA TEBE GO KUPIV''......te baknav,ama srceto mi zaplaka...Koga zaminav solzi se trkalaa po moite obrazi,neznam zosto,no moeto srce kako da mi velese deka e toa kraj, deka e toa zboguvanje...Ne se zboguvaj so mene,nemozam toa da go preziveam,JAS , JAS SAMO BESKARAJNO TE LJUBAM NAJMIL MOJ.....