Подобро ова отколку да остане со тебе и зад грб да ти набива рогови и да ти кажува колку те сака, неможе без тебе и слично. Ако ништо друго, барем била искрена.Да,нормално дека планирам таму да отидам и работам...но не можам веднаш затоа што немам соодветни финансиски средства...али пак...мислам дека не е тој начин на раскинување...таа треба да дојде за неакде околу 20 дена,па би можеле сето тоа заедно да го разговараме,а не преку facebook...
Научив дека колку и да ја сакаш,колко да правиш се за неа,на кратој ти произлегува истиот происход исто како да не си ја сакал,да не си ја почитувал.........во што е разликата?Милсев дека тоа се ќе ми се исплати еден ден...Ете како ми се врати,у 5 до 10 на facebook...
Само јако ебање и по потреба ќотек на женско , ништо друго
Затоа во маало сигурно го викаат Никола за вас само тепачот
Јао, сва сам се најежила! Тепачи има бе дечко, е+ачи нема!
демек ти никад не си баталила нешто старо за нешто ново кога ќе најдеш поинтересно?И нови дефиниции за досадно имаме, не сум знаела.
За нешто ново да ти интересно, треба старото да не оди. Разбираш?демек ти никад не си баталила нешто старо за нешто ново кога ќе најдеш поинтересно?
Демек ако оди старото и најдеш нешо ново поинтересно нема шанси да го оставиш старото?За нешто ново да ти интересно, треба старото да не оди. Разбираш?
Неможеш.Демек ако оди старото и најдеш нешо ново поинтересно нема шанси да го оставиш старото?
Прост пример...Дете си игра со играчка која си ја сака веќе долго време... но добива на поклон нова поинтересна играчка... Нема да ја батали старата?Неможеш.
Прост пример. Дете и созреана личност. Мислам дека се разликуваме од децата, неможеш да се понашаш како дете. Денес не ми се иде на работа еј не идам. Дај ми бело чоколадо, не црно сакам. Трансакцијава да ја пуштам на сметкава, а не на оваа сметка.Прост пример...Дете си игра со играчка која си ја сака веќе долго време... но добива на поклон нова поинтересна играчка... Нема да ја батали старата?
Норче да знаеш само какво топено сирење правам дома, ќе заборавиш на алкохоли.
Инаку од последната врска научив дека не треба да се заљубуеш во жена што не јади месо.
Дечкото убаво напишал што следува пред тепање , тоа е по потреба (слабо читаш ? )
Јао, сва сам се најежила! Тепачи има бе дечко, е+ачи нема!