L
lady fairy
Гостин
Дека треба да ги слушам мама и тато .
Уф уф уф ти доста си се изгорел од последната, ама барем и си научил доста. За жал полно од ствариве што ги пиша се точниДека не треба да засакаш некоја чисто од емпатија.
Дека понекогаш треба да ги слушам чаршиските муабети
Дека не треба да засакаш нимфоманка
Дека не треба да се врзеш за некој кој имал повеќе долги неуспешни врски, со максимум сингл време 1 месец.
Дека не треба да му веруваш на некој што сака одма да и купиш прстен.
Дека не треба да се вљубиш во осамена девојка без друштво
Дека не треба да се вљубиш во некоја од дисфункционално семејство
Дека не треба да врзеш некој што нема common knowledge и social skills
Дека не треба да веруваш на жени што претерано спомнуваат „љубов“ а брзо се вљубуваат и одљубуваат.
Дека „најскромните“ и најсиромашните се уствари најсебични и најхедонисти
Дека не треба да им веруваш на жени што се партиски активисти.
Дека не треба да и веруваш на луѓе што прекумерно висат на фесјбук и форуми и гледаат само сексот и градот и фокс лајф
Дека љубомората е одбранбен механизам за неверните
Дека колку некој може да сакаш, толку може и да го замразиш
Дека сите жени се материјалистки
Епа бато толкава палета на ликови у една досега не бев сретнал да ти кажам.Уф уф уф ти доста си се изгорел од последната, ама барем и си научил доста. За жал полно од ствариве што ги пиша се точни
Напиши сценарио за психолошки трилерЕпа бато толкава палета на ликови у една досега не бев сретнал да ти кажам.
Шо прајш за клецање , не му вервам на таквите како тебе се сомневам дека се сериски убијциЕве веќе 5 години сум без врска и супер функционирам,ама можам да кажам што знам во врска темава а тоа е:
1.Вербата е најбитна ,без игри на заговор и интриги
2.Секоја жена сака маж кој ќе ја натера да трча со неговиот затскриен карактер.
Сигурно наоѓа понекоја за one-night stand. Не е можно да се издржи 5 години без клецањеШо прајш за клецање , не му вервам на таквите како тебе се сомневам дека се сериски убијци
И јас така си велам ама пак 5 години се многу нема потреба чоек да се лиши од земните задоволства шо му ги нуди животот , не е само секс треба и љубов поддршка разбирање потреба да сакаш да бидиш сакан и ред други работи.....Сигурно наоѓа понекоја за one-night stand. Не е можно да се издржи 5 години без клецање
Сигурно наоѓа понекоја за one-night stand. Не е можно да се издржи 5 години без клецање
Немање избор со навика не е истопрвите 3 е тешко - после се навикнуваш
Немање избор со навика не е исто
Ам тие шо пребирват многу да не речам совршенствата и безгрешните шо газат на земјата и никој не е достоен да им напрај муабет .....се да има граница и толеранцијата и инаетот а чоекот не е за сам да живејсекогаш има избор за оние со поголема толеранција или пак за некој што не пребира мн мн
Нити сум нити планирам да станам сериски убиец , второ не знам зошто мислиш дека сексот се практикува само во врска не дека сум наоѓал некоја one-night stand ама па сум имал некој мувачици да ги кажам кој ми се свиѓале или нешо слично ,а љубовта ми ја даваат им ја давам на другарките тие се можеби единствени коа ја искажуваат искрено,јбг кога еднаш ќе се разочараш неколку пати после тоа е тешко повторно да се вратиш во нормала .Шо прајш за клецање , не му вервам на таквите како тебе се сомневам дека се сериски убијци