Што научивте од последната врска во која бевте?

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
ние искрено книга не фаќавме така да ништо не научив :sneaky:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Deka od pochetok treba da mu kazham da ne me gushi posho ke ni ja rasipi vrskata! Mameto, da nemozi coek malku freetime da ima.

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Nauciv deka netreba toolku mnogu da se vrzuvame za nekogo pred da doznaeme celosno kakva e taa licnost vo ovoj sucaj jas napraviv greska i se nadevam deka nikogas nema da e povtoram poveke...STO I DA E KE POMINE ;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Научив дека тие способности што ги имав на почеток ги изгубив.Лидерството,убавината,самодовербата моја отиде за една година :).Станав право женско,не личев на себе,се гледам на сликите и не верував.Но ако тоа пукна како супернова,за мое добро беше и нејзино,двајцата добивме што сакаме.Мислев дека преку нејзе се барав себе,но такви беа околностите.Минатото е да не научи нешто,промената е дел од градење на човекот.Се во свое време и ќе биде како што треба,досега што не било.

Член од
24 јуни 2011
Мислења
15
Поени од реакции
4
nauchiv mnooooooooooooooogu!!!
kazhano da ne veruvam vekje na nikoj

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Научив дека тие способности што ги имав на почеток ги изгубив.Лидерството,убавината,самодовербата моја отиде за една година :).Станав право женско,не личев на себе,се гледам на сликите и не верував.Но ако тоа пукна како супернова,за мое добро беше и нејзино,двајцата добивме што сакаме.Мислев дека преку нејзе се барав себе,но такви беа околностите.Минатото е да не научи нешто,промената е дел од градење на човекот.Се во свое време и ќе биде како што треба,досега што не било.
Ахахаххаха... да не збориш за партија ти бе !? :LOL:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Дека не треба да се факам со патолошки лажговци :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Искрено си кажав што ми недостигаше,се се учи во животот тоа што неможе да те убие те прави поцврст :)

I

indigo child

Гостин
Ne znaev deka ima volku mrzhnja vo temava.

Jas nauchiv deka trudot sekogash se isplati.
Nauchiv deka shto povekje ljubish, povekje ti se vrakja.
Shto povekje kontrolirash, se pomalku mozhesh da kontrolirash.
Nauchiv deka mnogu e polesno da zabiravish nekogo, otkolku da se borish za nego.
Nauchiv deka edinstvena stvar shto treba da ja pravish e da ljubish. Nishto povekje, nishto pomalku.

p.s. Prv pat ja otvaram temava i mislev...oh nvm. ( :

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Научив дека двајца, кои претходно биле туѓинци, ненадејно дозволат да се урне ѕидот меѓу нив, да почуствуваат блискост, да се почуствуваат како едно, тој момент на соединување е едно од најстимулативните и највозбудливите доживувања во животот. Тоа доживување е уште поубаво и почудно за личности кои се осамени и изолирани долго време. Тоа чудо од ненадејна интимност често се олеснува доколку е споено или поттикнато со сексуална привлечност и со сексуално задоволување.

Но таквиот вид на љубов не е траен. Двете индивидуи добро се запознаваат, нивната интимност се повеќе го губи својот чудесен карактер, се додека нивните заемни разочарувања и заемната здодевност не го убијат и она малку кое преостанало од првобитната возбуда.

Сепак она што не се знае од почетокот е дека силината на занесеноста, на "лудувањето" на едниот по другиот, не може да се земе како доказ за интензитетот на љубовта. Занесеноста може само да сведочи за степенот на претходната осаменост.

Kajgana Shop

На врв Bottom