Што му фали на ноќниот живот кај нас?

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
Во Македонија има најдобар ноќен живот, а посебно во Струмица.

Buci

Il Padrino
Член од
4 август 2006
Мислења
300
Поени од реакции
2
nokniot zivot e dobar a moze da bide i bolje(zboram za sk) posto u sk lugeto gi fakaat periodi i site iskacaat u edna diskoteka pa praat guzva...koga bi imale uste edna-dve saglam diskoteki(ne mora nesto kojzna sto) bi bilo top.sega za sega zadovolitelno

Член од
8 август 2006
Мислења
32
Поени од реакции
0
mene najiskreno voopsto ne mi se sviga nokniot zivot vo skopje.ke se otvori nekoja diskoteka,ke pocnat da iskacaat deca od 16-17 godini (kako mene) i taka nekolku vikendi posle vlagas i gledas decurlana so ti se do papok igraat okolu tebe.posle ke go dadam primerot so koloseum.Go otvorija za 18+ znaci isklucivo so licni karti.Idam pred koloseum i sto da vidam deca moja generacija znaci 16 godini i mesto licna karta se bara stikla na noga.Toa ne lici na nisto veke nema kaj da se iskaca pa pocnavme po kafani sekoj vikend da se pijancime....pa i toa e loso,a po kafinja e strasno dosadno....znaci nokniot zivot vo skopje spored mene e katastrofa!A mislam deka najbolji nokni zivot ima definitivno vo strumica :cuc:

Rambo II

.::MoneySpiner::.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
244
Поени од реакции
1
Na nokniot nas skopski zivot ne mu fali nisto samo im fali na seljacista koj gi unistuvaat zabavite so tepacki i takvi stvari I PAK DA NAPOMENAM TOA SE LUGE STO ISKACAAT SO RAZLOG DA ISPROVOCIRA NEKOJ I DA SE ISTEPA !!!!!! uhhh...dodeka pisuvam ja tepam tastaturava od nervoza

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Боооо ја видов темава и се мрднав:DDD
Абе што не му фале на нокниот живот...
Е на пример јас од пп сум ке кажам за прилеп...
Има неколку кафичи поделени по категории:

Габијано- Место за дечиња кои почнуваат да излегуваат..деца од село што идат во прилеп басимуја..па за сите останати СЕЛЈАЦИ и КЛОСАРИ и ПОСЛЕДНИ ЛУЃЕ..
Музика:Исклучиво турбо фолк,тозовац,лепа брена,кафански песни....
Срање-Секоја вечер тепачка-лол...нормално е:))..кафичот изгледа на подрум за скршени шишиња...премногу гужва...нема атмосвера и озучување..и бла бла бла ...речи срање е..

2.Студио 54-Еден од најјаките диско клубови кој полека се претвора сличен на габијано (овој погоренаведениот,,) идат секакви селјаци и кремци а газдата самоз а профит го пушта....
Музика-Исклучиво турбо фолк со примеси на заебан транс ...од кој и звучниците би исклучиле..

3.АПОРЕА- Поранешен рокерски..металски клуб..кој полека се претвора во кремско собиралиште или уфилмани дечиња кои мислат дека се рокери...секоја вечер ви е као реприза....срање..
Музика-Исклучиво поп рок срање...и то секој викенд исти песни...лол како ми се смачи......

4.ПИРАМИДА-Еден од поинтересните дико клубови...идат сепак поарни луѓе...мала доза на селјаци помешани со некој ропак...али сепак е боље..
Музика-Турбо фолк,техно рап....и на крај оде и он у турбо фолк..

5.Тропикал-Еден од најметалските кафичи ...каде се пушташе деатх метал и сл..кој сеа се претвори во кремско срање...исполнето со многу ГОМНАЗИЈАЛЦИ кремци..и сл...
Музика-Тоооо цецоо

И на крај што?? Каде и да идеш...иста музика исто е све...срање..е сеа плакаш да бидеш изгужван као крпа...да те туркаат...да се нафураш лошо и да си ојдеш дома разочаран...макар и со девојката да си...нема да имаш бољи помин...освен ако напраиш компромис во музиката и луѓето меѓу кои си:))
А на крај ...обезбедувањето на врата може и да не ве пуште..ако не му се допаднете на око...и сл...бал бал бла..срање е стварно;DD

Член од
12 февруари 2007
Мислења
83
Поени од реакции
1
Па забава ко за почеток, а ко за продужеток малце саглам маста со приземјени луѓе, после тоа ваљда се би било по ОК:toe:

ахх, кога ли ке дојде тоа послее?????

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Распределба на локалите. Да се знае кај се пушта турбо, да се знае кај рок, метал, електронска музика итн...
- Една голема сала за концерти, DJ-и пошто саемов е сра*е
- Да се среди со кретениве на врата, да ги поднаучат малку што значи да бидеш вратар, нека ги пратат на некои предавања и сл.
- И нормално народов (читај сељациве) да се свестат малку дека се искача за да си поминеш убаво, да се изжуркаш, а не да провцираш и да се тепаш!!!

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
На ноќниот живот му фалат рогови па да боде :) тапа е

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
не знам зошто толку за струмица како најдобар ноќен живот бла бла...
јас сум од ср и не ми е толку интересно...Секоја вечер(петок и сабота) се исто.Не се организира ништо посебно,се исто срање,исти народ,исти "ДЈ"-и,секоја вечер исти песни....Па јас имам повеќе песни од нив.Оние тешките сељаци одат во Галаксија,па оние малку по НЕсељаците во актив итн.
Во селект во последно време нема многу народ иако добро се држи(за кафичот)а во барот е др. приказна...по 15 души на една маса.ти ќе си резервираш маса а ќе ти дојде некој демек е другар со некој ќе донесе брат,братучед,на братучед братучед....нема место да се издишеш.Ќе правиш муабет со некоои ефтини чуметини(спонзоруши)или ватевр.Преку курац од се...Сега и карневалите..Ќе дојдат скопјани....ефтинија 8)...И ср најдобар ноќен живот...:toe:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Handsome напиша:
не знам зошто толку за струмица како најдобар ноќен живот бла бла...
јас сум од ср и не ми е толку интересно...Секоја вечер(петок и сабота) се исто.Не се организира ништо посебно,се исто срање,исти народ,исти "ДЈ"-и,секоја вечер исти песни....Па јас имам повеќе песни од нив.Оние тешките сељаци одат во Галаксија,па оние малку по НЕсељаците во актив итн.
Во селект во последно време нема многу народ иако добро се држи(за кафичот)а во барот е др. приказна...по 15 души на една маса.ти ќе си резервираш маса а ќе ти дојде некој демек е другар со некој ќе донесе брат,братучед,на братучед братучед....нема место да се издишеш.Ќе правиш муабет со некоои ефтини чуметини(спонзоруши)или ватевр.Преку курац од се...Сега и карневалите..Ќе дојдат скопјани....ефтинија 8)...И ср најдобар ноќен живот...:toe:

SE organizirane kako ne.Porano bese nekkao kako zamreno ama sega sekoj petok i sabota gostuva nekoj vo Unicorn,Kolku da ja razbie monotonijata :helou:

Член од
15 февруари 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Sfetle напиша:
StenmarC pa na nasite toa im e celta...demek ako ima "vratari" toa znaci deka kje napravat nekoja selekcija da ne pustaat sekakvi vnatre...a denes sekoj moze da se oblece,dotera...zatoa i ne mi e jasno koj im e kriteriumot...ili mozda ni pishuva na chelo kakvi lugje sme;)
zatoa i pisav isto ko u stranstvo stavi karta50 evra pa koj ima pari kje vleze;) dokolku vekje sakaat da izvrsat nekakva selekcija...
ajde pozdrav

ePA SEKADE IMA VRATARI.eVE I VO LONDON IMA VRATARI I MORAS DA BIDES OBLECEN VO KOSTUMSKI PANTALONI I KONDURI.
e GO IMA LI OVA VO MAKEDONIJA.EVE VO PAB VO LONDON STOJAT ALBANCI NA VRATATA I NE DAVAAT DA VLEZES VO FARMERKI ILI VO TRENERKI.
NEMA PODOBRO OD DOMA

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
more girls, sex, drugs and more drugs!

Член од
27 февруари 2006