Боооо ја видов темава и се мрднав
DD
Абе што не му фале на нокниот живот...
Е на пример јас од пп сум ке кажам за прилеп...
Има неколку кафичи поделени по категории:
Габијано- Место за дечиња кои почнуваат да излегуваат..деца од село што идат во прилеп басимуја..па за сите останати СЕЛЈАЦИ и КЛОСАРИ и ПОСЛЕДНИ ЛУЃЕ..
Музика:Исклучиво турбо фолк,тозовац,лепа брена,кафански песни....
Срање-Секоја вечер тепачка-лол...нормално е
)..кафичот изгледа на подрум за скршени шишиња...премногу гужва...нема атмосвера и озучување..и бла бла бла ...речи срање е..
2.Студио 54-Еден од најјаките диско клубови кој полека се претвора сличен на габијано (овој погоренаведениот,,) идат секакви селјаци и кремци а газдата самоз а профит го пушта....
Музика-Исклучиво турбо фолк со примеси на заебан транс ...од кој и звучниците би исклучиле..
3.АПОРЕА- Поранешен рокерски..металски клуб..кој полека се претвора во кремско собиралиште или уфилмани дечиња кои мислат дека се рокери...секоја вечер ви е као реприза....срање..
Музика-Исклучиво поп рок срање...и то секој викенд исти песни...лол како ми се смачи......
4.ПИРАМИДА-Еден од поинтересните дико клубови...идат сепак поарни луѓе...мала доза на селјаци помешани со некој ропак...али сепак е боље..
Музика-Турбо фолк,техно рап....и на крај оде и он у турбо фолк..
5.Тропикал-Еден од најметалските кафичи ...каде се пушташе деатх метал и сл..кој сеа се претвори во кремско срање...исполнето со многу ГОМНАЗИЈАЛЦИ кремци..и сл...
Музика-Тоооо цецоо
И на крај што?? Каде и да идеш...иста музика исто е све...срање..е сеа плакаш да бидеш изгужван као крпа...да те туркаат...да се нафураш лошо и да си ојдеш дома разочаран...макар и со девојката да си...нема да имаш бољи помин...освен ако напраиш компромис во музиката и луѓето меѓу кои си
)
А на крај ...обезбедувањето на врата може и да не ве пуште..ако не му се допаднете на око...и сл...бал бал бла..срање е стварно;DD