По сељачко место нема , собир на сељаци и Албанци дефинитвно !Мистичен напиша:Ла Фабрик работи...ама е собиралиште на "селачиштата"!
Во буквална смисла на зборот. Нека ме извини ако некој искача таму!
Епа така е кога не го земале да го работат некои асолни луѓе ... Менаџер од ’Ржаничино какви луѓе сакаш да ти донесе ??? 8)How1TzeR напиша:По сељачко место нема , собир на сељаци и Албанци дефинитвно !Мистичен напиша:Ла Фабрик работи...ама е собиралиште на "селачиштата"!
Во буквална смисла на зборот. Нека ме извини ако некој искача таму!
Немој Dolphin да го прочита ова ... лом ќе те напраи :wink: 8)Java напиша:Фалат, фалат, асални девојки фалат :lol:
Lol ova me potseti na edna zima Mk . jas bez 12 god i setrami togas demek vozrasna i ke izlegvafme so nekoe nejzino drustvo ama me peeshe cela vecer kako da se ponasam , taja zabega i me sedna na sank , golema greska swe nemaf videno alkohol , taja se zabavuvase a jas pief ,, I sega se igrase demek ne na podium nego na tie skalite pred , nema nikogas da gi zaboravam gi promasif i se trkalaf po nif ) Sestrami dene denes e luta za toa a jas Hard Rock ke ja pamatam kako "crnata " diskoteka )Sfetle напиша:Hard Rock bese najdobra diskoteka spored mene...dali mozebi deka tamu ja pominav mladosta...a i pofina muzika imase u toa vreme i lugjeto bea pofini i posrekjni....denes se e otideno u kurac.