Што мислите за транс музиката?

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ја слушам али онака не сум некој мн голем љубител.Иако не ми пречи!

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
Слушам транс активно веке 6 години. На журки идев до пред година и пол, али прекинав пошто мене ми изгледа дека многу од лугето идат или да се издрогираат или да бидат видени, а не дека стварно ја поштуваат музиката. Се поретки се таквите. Плус немаме ни некое ок место за транс журки...МКЦ?!? :pov:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не сум баш нешто љубител на транс ама може да слушнам по некоја трака. Ама ептен тежок транс не можам да слушам, а и не сум бил на транс журка до сега.

S

StormRage

Гостин
Па и јас не сум бил на транс журка пошо немат овде нишо слично... мислам бев само на една... ама сакав да одам и на Paul Van Dyke ама не ојдов... летото бев на транс журка а инаку многу го сакам трансот

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Абе луѓе не шлапајте многу глупости за трансот не јадете многу гом*а оти не е се така како што вас ви се шини лесно било да се направи транс ? Е ајде де ако е лесно зошто вие што викате дека е лесно не направите некој добар транс туку ке пуштите дома некоја шабанска музика и ајдееееееееееее ракијата виното мезето како некои ќутуци не јадете многу од тоа што го испуштам во WCто оти не се разбирате и доста само шлапате . Сеа некој ќе рече е да бе сеа ке праам транс ме мрзи и готово е ајде де и ја така ке речам лесно е да рипнам 100метра ама сеа ме мрзи може некоаш нема да ме мрзи ај неја дупете АЕ Поздрав..........

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.827
Поени од реакции
11.458
Сеа некој ќе рече е да бе сеа ке праам транс ме мрзи и готово е ајде де и ја така ке речам лесно е да рипнам 100метра ама сеа ме мрзи може некоаш нема да ме мрзи ај неја дупете АЕ Поздрав..........
Ultimate...

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Слушам транс активно веке 6 години. На журки идев до пред година и пол, али прекинав пошто мене ми изгледа дека многу од лугето идат или да се издрогираат или да бидат видени, а не дека стварно ја поштуваат музиката. Се поретки се таквите. Плус немаме ни некое ок место за транс журки...МКЦ?!? :pov:
Да бе у пм, на транс журки многу издрогирани луѓе идат... :pos2:

А ти ради луѓето си идел предходно? :pos:

Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
Се поштуе транс , ја слушам онака, не нешо мн али од време на време .. Ми се свиѓа :)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
А што не ли е така глеам сите викаат лесно е да се направи транс само на компјутер и преку програм ами ако е лесно земи напрај а не да јадеш гомна. Не ти го зборам ова тебе

R

Reve0ke

Гостин
Да бе у пм, на транс журки многу издрогирани луѓе идат... :pos2:

А ти ради луѓето си идел предходно? :pos:
Арно си кажа чоекот како би се чуствувал да бидат сите околу тебе однесени од виорот (под дрога). :D
А и веќе ретко има луѓе што ја поштуваат музиката, 90 посто од тие што одат на транс му е да полетаат до месечината и назад качени на коњ (дрога). :D:D:D:D:D:D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.827
Поени од реакции
11.458
А што не ли е така глеам сите викаат лесно е да се направи транс само на компјутер и преку програм ами ако е лесно земи напрај а не да јадеш гомна
http://www.myspace.com/mancoidtumbar

Бачко од искуство, трака од курташак праиме со браќата :icon_lol: само воља и идеја ништо повеќе не ти треба, а тоа што кенкаат :pos: тури им пепел....ја се оперирав одамна, битно да се прави, креира нешто, се останато е излишно...

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
@ POS 51

Запомни дека у Македонија ретко од обичен човек да добиеш позитивен feedback околу транс или твојата продукција. Затоа не прашувај фолкери и компанија за мислење, ни на крај памет да не ти текне тоа.

Прашај си луѓе кои имаат појма што е транс и кои се разбираат у продукција...

p.s. Никот ти е според дрогата или според алијасот на Paavo Siljamaki од Above & Beyond... нему му е P.O.S. (Super8 & P.O.S. present Aalto - 5) :smir:
http://www.google.com/url?sa=U&start=1&q=http://www.discogs.com/Super8-POS-Present-Aalto-5/release/705405&ei=cE_CSfr4GcOOsAa1zpTvCw&sig2=qLWNX16uaV9yF12Xblb8cg&usg=AFQjCNFfI7lvt05cfMZvqnlEEMU_tH9tPg

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
http://www.myspace.com/mancoidtumbar

Бачко од искуство, трака од курташак праиме со браќата :icon_lol: само воља и идеја ништо повеќе не ти треба, а тоа што кенкаат :pos: тури им пепел....ја се оперирав одамна, битно да се прави, креира нешто, се останато е излишно...
Е Ти си овој на myspace ? Па ти од велес си бил бе што не кажеш и јас сум од велес ама не те знам бе ? а ти правиш транс ? ако правиш дај и ја сакам да правам на кој програм правиш ? а Иначе од трансоф Infextious Let me fly е гром ае поздрав...

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
@ POS 51

Запомни дека у Македонија ретко од обичен човек да добиеш позитивен feedback околу транс или твојата продукција. Затоа не прашувај фолкери и компанија за мислење, ни на крај памет да не ти текне тоа.

Прашај си луѓе кои имаат појма што е транс и кои се разбираат у продукција...

p.s. Никот ти е според дрогата или според алијасот на Paavo Siljamaki од Above & Beyond... нему му е P.O.S. (Super8 & P.O.S. present Aalto - 5) :smir:
АААААААААА еве да ти кажам човек ти си првиот што ми има речено дека никот ми е од дрогата никој до сега нема слушнато за оваа дрога :) на сите им објаснувам за таа дрога :) а ти запознаен си повеќе за тој вид на дрога :) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom