Mike Tyson
Never,never,NEVER GIVE UP!
- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 156
Ја слушам али онака не сум некој мн голем љубител.Иако не ми пречи!
Ultimate...Сеа некој ќе рече е да бе сеа ке праам транс ме мрзи и готово е ајде де и ја така ке речам лесно е да рипнам 100метра ама сеа ме мрзи може некоаш нема да ме мрзи ај неја дупете АЕ Поздрав..........
Да бе у пм, на транс журки многу издрогирани луѓе идат... :pos2:Слушам транс активно веке 6 години. На журки идев до пред година и пол, али прекинав пошто мене ми изгледа дека многу од лугето идат или да се издрогираат или да бидат видени, а не дека стварно ја поштуваат музиката. Се поретки се таквите. Плус немаме ни некое ок место за транс журки...МКЦ?!?
А што не ли е така глеам сите викаат лесно е да се направи транс само на компјутер и преку програм ами ако е лесно земи напрај а не да јадеш гомна. Не ти го зборам ова тебеUltimate...
Арно си кажа чоекот како би се чуствувал да бидат сите околу тебе однесени од виорот (под дрога).Да бе у пм, на транс журки многу издрогирани луѓе идат... :pos2:
А ти ради луѓето си идел предходно?
http://www.myspace.com/mancoidtumbarА што не ли е така глеам сите викаат лесно е да се направи транс само на компјутер и преку програм ами ако е лесно земи напрај а не да јадеш гомна
Е Ти си овој на myspace ? Па ти од велес си бил бе што не кажеш и јас сум од велес ама не те знам бе ? а ти правиш транс ? ако правиш дај и ја сакам да правам на кој програм правиш ? а Иначе од трансоф Infextious Let me fly е гром ае поздрав...http://www.myspace.com/mancoidtumbar
Бачко од искуство, трака од курташак праиме со браќата само воља и идеја ништо повеќе не ти треба, а тоа што кенкаат тури им пепел....ја се оперирав одамна, битно да се прави, креира нешто, се останато е излишно...
АААААААААА еве да ти кажам човек ти си првиот што ми има речено дека никот ми е од дрогата никој до сега нема слушнато за оваа дрога на сите им објаснувам за таа дрога а ти запознаен си повеќе за тој вид на дрога ?@ POS 51
Запомни дека у Македонија ретко од обичен човек да добиеш позитивен feedback околу транс или твојата продукција. Затоа не прашувај фолкери и компанија за мислење, ни на крај памет да не ти текне тоа.
Прашај си луѓе кои имаат појма што е транс и кои се разбираат у продукција...
p.s. Никот ти е според дрогата или според алијасот на Paavo Siljamaki од Above & Beyond... нему му е P.O.S. (Super8 & P.O.S. present Aalto - 5) :smir: